
Μπαρτζώκας: «Η άμυνά μας είναι η φύση μας, είμαι ευγνώμων σε Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος»
Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας.
Στις δηλώσεις του στο flash interview ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, ενώ ευχαρίστησε τους Γουόκαπ και Γκος που έπαιξαν τραυματίες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Νιώθω τέλεια. Η άμυνά μας είναι κάτι πολύ σταθερό για εμάς, είναι η φύση μας. Έχουμε σπουδαίους παίκτες και έχω δέσμευση να αμύνονται. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο, έβαλε μερικά τρελά σουτ. Ακόμα και στο τέλος με αυτό το σουτ του Γκριγκόνις έδειξαν την ικανότητά τους.
Από την άλλη έχουμε σπουδαίους παίκτες και μία σπουδαία ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάναμε στη φετινή EuroLeague. Να επιστρέψουμε, να κερδίσουμε παιχνίδια στη σειρά.
Είχαμε πίεση στο πρώτο μέρος. Όταν βγάλαμε την πίεση παίξαμε καλύτερα. Για άλλο ένα πράγμα που είμαι ευγνώμων είναι για τον Τόμας Γουόκαπ και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έπαιξαν τραυματίες και φυσικά στους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς που τους προετοίμασαν».
Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν φανταστική και πολύ πολιτισμένη. Ήταν ένα φανταστικό ντέρμπι στην EuroLeague»
- Πυροτέχνημα Λαζαρίδη μετά τον σάλο για το «πτυχίο» και τον διορισμό – «Ζητά τον έντοκο καταλογισμό των καταβληθέντων ποσών»
- Δήμοι ένωσαν δυνάμεις για την αποκατάσταση της γέφυρας Δενδροποτάμου
- Θανάσης Πάτρας: «Ήταν το πιο μαύρο Πάσχα που πέρασα» – Η κακοήθεια της συζύγου του
- Ηνίοχος Δελφών: Παλμός ζωντανού πλάσματος
- Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Όσκαρ Καρντόζο
- Λέσβο: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι που διανύουν την τρίτη ημέρα κινητοποιήσεων – «Δεν μας ακούει κανείς»


