Τοποθέτηση πλέγματος σε επικίνδυνο σημείο της παλαιάς Εθνικής Οδού, Τρίπολης – Πύργου.
Πρόκειται για τη θέση «συμπληγάδες» που βρίσκεται μετά τα Λαγκάδια και σε περιπτώσεις κακοκαιρίας ή δυνατού ανέμου, είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις.
Την περιοχή της Γορτυνίας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, για να δει από κοντά την τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος που έγινε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε επικίνδυνο σημείο της παλαιάς Εθνικής Οδού, Τρίπολης – Πύργου.
Πρόκειται για τη θέση «συμπληγάδες» που βρίσκεται μετά τα Λαγκάδια και σε περιπτώσεις κακοκαιρίας ή δυνατού ανέμου, είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις.
Προς αποφυγή προβλημάτων
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, ανέφερε: «Κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, προχωρήσαμε στην άμεση τοποθέτηση του προστατευτικού, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Η παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης-Πύργου, ενώνει την Τρίπολη με ολόκληρο το τουριστικό κομμάτι του Δήμου Γορτυνίας και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε και σε άλλα έργα, όπως οδοποιίας».
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
- «Η γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στο νέο συνταρακτικό επεισόδιο
- Έμπολα: Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Κονγκό – Έξι Αμερικανοί έχουν εκτεθεί στον ιό
- Μυστήριο με το θάνατο 47χρονου στην Κάλυμνο – Συνελήφθη ένας ψαράς
