Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάετς: «Δεν θα γίνει στην Ελλάδα ο τελικός του Conference League εάν περάσει η Ντιναμό»

Ζάετς: «Δεν θα γίνει στην Ελλάδα ο τελικός του Conference League εάν περάσει η Ντιναμό»

O Βέλιμιρ Ζάετς αποκάλυψε ότι εάν η Ντιναμό περάσει στον τελικό του Conference League το παιχνίδι δεν θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά στην Τσεχία.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa Conference League, έχοντας μεγάλο προβάδισμα από το 2-0 στο «Μάξιμιρ».

Αρχηγός της αποστολής των Κροατών είναι ο νέος πρόεδρος του κλαμπ, ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν η Ντιναμό περάσει στον τελικό, αυτός δεν θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά στην Τσεχία.

Μια απόφαση που θα παρθεί λόγω των όσων συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Όσα είπε ο Ζάετς:

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντινάμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ζάετς.

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς».

Μέχρι στιγμής, πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση από την UEFA πως θα αλλάξει η έδρα του τελικού του Europa Conference League, σε περίπτωση που προκριθεί σε αυτόν η κροατική ομάδα.  Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έγινε στην Κροατία, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024