Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Τέλος από την Λάτσιο ο Σάρι (pic)

Επίσημο: Τέλος από την Λάτσιο ο Σάρι (pic)

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον έμπειρο τεχνικό – Αντικαταστάτης του ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τζοβάνι Μαρτουτσέλο.

Και τυπικά παρελθόν από την Λάτσιο αποτελεί ο Μαουρίτσιο Σάρι, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της «Αιώνιας πόλης». Το κλίμα είχε βαρύνει πολύ για τον Ιταλό προπονητή στο εσωτερικό της ομάδας, το τελευταίο διάστημα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ο Σάρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Λάτσιο μετά από σχεδόν τρία χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ιταλική ομάδα.

Ο 65χρονος προπονητής είχε υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης (12/3), μια μέρα μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε, και μερικές ώρες αργότερα οι διοίκηση των λατσιάλι την έκανε αποδεκτή, ανακοινώνοντας το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Διάδοχος του πολύπειρου τεχνικού, θα είναι ο 52χρονος Τζοβάνι Μαρτουτσέλο, ο οποίος ήταν βοηθός του Σάρι και έχει διατελέσει πρώτος προπονητής μόνο στην Έμπολι (2016-17), ενώ έχει περάσει επίσης από το τεχνικό τιμ των Ίντερ και Γιουβέντους.

Στη φετινή σεζόν η Λάτσιο σε 39 αναμετρήσεις με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της είχε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 16 ήττες. Στο πρωτάθλημα σε 28 παιχνίδια, είχε 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 12 ήττες, με 40 βαθμούς στο ενεργητικό της και 1.4 βαθμούς ανά ματς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024