Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας

Σεπόλια: Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωση λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία εις βάρος του κοριτσιού

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης εισηγήθηκε πριν λίγο προς τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός αποτιμώντας τα στοιχεία της διαδικασίας πρότεινε προς το δικαστήριο την ενοχή της κατηγορουμένης μητέρας για πορνογραφία και μαστροπεία.

Επίσης, για τους αποκαλούμενους «πελάτες» της 12χρονης , 23 συνολικά κατηγορούμενους, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των 22 για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ενώ για έναν, πακιστανικής καταγωγής, πρότεινε να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας ζήτησε για τη μητέρα να κηρυχθεί ενοχή για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους.

Επίσης για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την ενοχή της κατηγορουμένης για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά., αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Τελος κατά τις ίδιες πληροφορίες η εισαγγελέας εισηγήθηκε την ενοχή της κατηγορουμένης για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου

Ένοχος για μαστροπεία ο δεύτερος βασικός κατηγορούμενος

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του Ηλία Μίχου και για το αδίκημα της εμπορίας.

Ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, ζητήθηκε η αθώωση του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024