Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έσχες» και «πόθεν» μετά τις κάλπες και το σκληρό ροκ to be continued

«Έσχες» και «πόθεν» μετά τις κάλπες και το σκληρό ροκ to be continued

Σήριαλ που θα θυμίσει κάτι από «Λάμψη» αφού θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο. Στο ρόλο του Γιάνκου Δράκου ο Κασσελάκης, στο ρόλο της Βίρνας που ρωτάει 3 φορές τη μέρα «που βρήκες τα λεφτά;» ο Μητσοτάκης

Το Μαξίμου μάλλον χρειάζεται να οπλιστεί με υπομονή μέχρι να «δει» τα «πόθεν» και τα «εσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι μέχρι τώρα σκέψεις είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να εξαντλήσει το περιθώριο που του δίνει το νομικό πλαίσιο.

Το τσίκνισμα της Ηρώδου Αττικού με την Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει πριν από την Τσικνοπέμπτη και ο «επικοινωνιακός μαέστρος» του Μεγάρου δίνει το ρυθμό. Κοινώς χτυπήστε τώρα που μπορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην μας κουνάνε το δάχτυλο ως προς το κράτος δικαίου και άλλα παρόμοια ενοχλητικά και αντιπολιτευτικα.

Επανήλθε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ, στο «ψήφισμα – ντροπή» του ευρωκοινοβουλίου και στον Κασσελάκη για τις εταιρείες και την οικονομική κατάστασή του: «Το 2016 έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη», είπε και πρόσθεσε με πάθος και στεντόρεια φωνή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει σημαίες του ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου.

Ερώτημα και ζητούμενο

Το ερώτημα είναι βέβαια εάν αυτό θα «περάσει» στην κοινωνία, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αρνήθηκε, ούτε έκρυψε ποτέ την επιχειρηματική του ιδιότητα και είναι πιθανό εάν καλύπτει τις τυπικές απαιτήσεις στο τέλος να βγει «δικαιωμένος» και ενισχυμένος.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το σίριαλ θα τραβήξει καθώς το ισχύον πλαίσιο προβλέπει: οι ετήσιες δηλώσεις του έτους 2023 (χρήση 2022) υποβάλλονται μέχρι και τις 30/06/2024 κατ’ εξαίρεση των προθεσμιών που ορίζονται στο πρώτο και το τέταρτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 18, περί χρόνου υποβολής της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης και στο άρθρο 23 περί Δήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων.»

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου σε πρώτο στάδιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα καταθέσει την αρχική Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει τη διαδικασία για το πόθεν έσχες βάσει των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024