Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρωτάθλημα θα κριθεί από την Τότεναμ

Το πρωτάθλημα θα κριθεί από την Τότεναμ

Η ομάδα του Ποστέκογλου θα παίξει σημαντικό, αν όχι καθοριστικό, ρόλο στην έκβαση της μάχης για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν ο διαιτητής του ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, Μάικλ Όλιβερ, είχε δώσει το πέναλτι υπέρ των «κόκκινων» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο Άνφιλντ.

Με τα «αν» όμως δεν γράφεται ιστορία κι απ’ τη στιγμή που δεν το έδωσε η κορυφή γράφει Άρσεναλ και μετά Λίβερπουλ (έστω και με ίδιους βαθμούς) ενώ η Σίτι ακολουθεί ένα πόντο πίσω.

Απομένουν δέκα ματς για την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ και γίνεται βεβαίως εύκολα αντιληπτό ότι η κόντρα των τριών ομάδων θα είναι μέχρι… τελικής πτώσης.

Κάθε παιχνίδι έχει πλέον χαρακτήρα «τελικού» και για τις τρεις διεκδικήτριες του τίτλου, ωστόσο μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα της Άρσεναλ, της Λίβερπουλ και της Σίτι, φανερώνει μια… λεπτομέρεια που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Τότεναμ είναι δίχως άλλο από τις δυνατές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και θα κοντραριστεί και με τις τρεις ομάδες που προαναφέραμε.

Ναι, το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ φέρνει τους Spurs στο δρόμο της Άρσεναλ, της Λίβερπουλ αλλά και της Σίτι, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Ποστέκογλου θα παίξει σημαντικό, αν όχι καθοριστικό, ρόλο στην έκβαση της μάχης για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων του Λονδίνου, δηλαδή μια μάχη μεταξύ Άρσεναλ – Τότεναμ, έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μιλάμε για ντέρμπι της πρωτεύουσας.

Πόσο μάλλον τώρα που οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν φυσικά να παραμείνουν στην κορυφή.

Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τις τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, τη μία μετά την άλλη, σε τρεις σερί αγωνιστικές.

Την αρχή θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι την 34η αγωνιστική, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να κοντραριστεί με τους πρωτευουσιάνους, σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική, δηλαδή την 35η, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι του Λονδίνου, με την Τότεναμ να φιλοξενεί την Άρσεναλ, ενώ την 36η αγωνιστική η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί στο Άνφιλντ την ομάδα του Ποστέκογλου.

Με βάση πάντως το πρόγραμμα, οι «κόκκινοι» θα παίξουν με την Τότεναμ όταν οι λονδρέζοι θα έχουν ήδη κοντραριστεί με Σίτι και Άρσεναλ, γεγονός που σίγουρα είναι ευνοϊκό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ καθώς δεν είναι και μικρό πράγμα για μια ομάδα να έχει ν’ αγωνιστεί με Σίτι, αμέσως μετά με Άρσεναλ και τρίτο ματς «καπάκι» με την Λίβερπουλ.

Όπως και να το δει κάποιος δεν θα πάει και… ξεκούραστη η Τότεναμ στο Άνφιλντ.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024