Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Basket League: Ο Τόμπσον του Περιστερίου κορυφαίος της 20ης αγωνιστικής (pic+vid)

Basket League: Ο Τόμπσον του Περιστερίου κορυφαίος της 20ης αγωνιστικής (pic+vid)

Ο Τρέβορ Τόμπσον ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Απόλλωνα Πάτρας και αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Τρέβορ Τόμπσον βοήθησε το Περιστέρι να νικήσει 74-63 τον Απόλλωνα στην Πάτρα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στην 20ή αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ χρησιμοποιήθηκε για 17 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους (6/8 δίποντα, 2/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κοψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ, ενώ υπέπεσε σε ένα φάουλ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Αμερικανό σέντερ, που συγκέντρωσε 26 πόντους στο σύστημα ranking.

Με την εμφάνισή του αυτή ο Τόμπσον συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), συγκομιδή που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που πανηγύρισαν νίκη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να αποσπάσει το βραβείο του MVP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρέβορ Τόμπσον είναι ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης μιάς αγωνιστικής στην τρέχουσα σεζόν της Basket League, καθώς είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ στην 16η αγωνιστική της Α1, για τη νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Τρέβορ Τόμπσον γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου bwin που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week την φετινή σεζόν.

Είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ την 16η Εβδομάδα της Stoiximan Basket League στην νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου (95-72) με 38 βαθμούς στο ranking, 19 πόντους και 12 ασίστ. Ο 30χρονος ύψους 2μ.13 Τρέβορ Τόμπσον στη νίκη του Περιστερίου bwin στην Πάτρα επί του Απόλλων Carna συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων των αναμετρήσεων του προηγούμενου διημέρου για την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ πέτυχε 14 πόντους με 2/2 βολές και 6/8 δίποντα, πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, 4 φάουλ και κέρδισε ένα φάουλ σε 17’ και 35’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024