Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Αθλιότητες όσα είδαμε στα Μωραΐτικα Κέρκυρας

Νέα Αριστερά: Αθλιότητες όσα είδαμε στα Μωραΐτικα Κέρκυρας

Το κόμμα καταδικάζει απερίφραστα τις χυδαιότητες κατά του Στέφανου Κασσελάκη - «Νομιμοποιούν την ομοφοβία, το μίσος και τελικά το λιντσάρισμα και τη βία»

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει εικόνες από το καρναβάλι στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας, όπου συντελεστές ξεδίπλωσαν τον ομοφοβικό οχετό τους βάλλοντας κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

«Η αναπαραγωγή στερεοτύπων μεσαιωνικών και κακοποιητικών στο όνομα της παράδοσης πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα»

«Οι άθλιες και χυδαίες πρωτοβουλίες όπως αυτή της αποκριάτικης εκδήλωσης στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας νομιμοποιούν την ομοφοβία, το μίσος και τελικά το λιντσάρισμα και τη βία», τονίζει σε σημερινή (11/3) ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

«Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν πολιτιστικά σωματεία και σύλλογος γονέων Δημοτικού Σχολείου. Ευθύνη όμως φέρουν και οι τοπικές Αρχές», προσθέτει.

Για να καταλήξει: «Η αναπαραγωγή στερεοτύπων μεσαιωνικών και κακοποιητικών στο όνομα της παράδοσης πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα».

Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μωραϊτίκων: Δηλώνω πλήρη άγνοια για το συμβάν

Ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μωραϊτίκων, Πέτρος Κοσμάς, με ανάρτηση του αναφέρει: «Από ό,τι πληροφορήθηκα, το ομοίωμα είχε ενδιαφέρουσα οπτική και από την πίσω μεριά του. Ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Μωραιτίκων, δηλώνω ντροπή και πλήρη άγνοια για το συμβάν, μιας και απουσίαζα από αυτή την εκδήλωση. Συνεπώς, διαφοροποιούμαι πλήρως. Έχω ζητήσει έκτακτο Δ.Σ. και αναμένω για τις οποίες κινήσεις ληφθούν συλλογικά. Εάν βρω αντίσταση θα κινηθώ ως μονάδα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024