Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρώνει τα «βραβεία κατασκοπείας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τριάδα «φωτιά» ανακοίνωσαν οι Σοσιαλδημοκράτες

Σαρώνει τα «βραβεία κατασκοπείας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τριάδα «φωτιά» ανακοίνωσαν οι Σοσιαλδημοκράτες

«Χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας του για να κατασκοπεύει τους ηγέτες της αντιπολίτευσης».

Ώρες πριν την απονομή των Oscars οι Σοσιαλδημοκράτες έρχονται να δώσουν τα δικά τους βραβεία (μάλλον με χρυσά βατόμουρα μοιάζουν) στους πολιτικούς που «διέπρεψαν» στη ΕΕ με τις πολιτικές που εφάρμοσαν.

Ανάμεσα στους «διακριθέντες» βρίσκεται και ο Έλληνας πρωθυπουργός που παίρνει το «βραβείο για την καλύτερη σκηνοθεσία κατασκοπευτικού δράματος». Για τους Σοσιαλδημοκράτες το βραβείο δίνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί «χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας του για να κατασκοπεύει τους ηγέτες της αντιπολίτευσης». Η γνωστοποίηση του βραβείου συνοδεύεται και από ένα: «Μπράβο, κ. Μητσοτάκη» ανεβάζοντας τη χώρα μας στα… ουράνια.

Βραβεία και για τους Βέμπερ, Φεϊχόο

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2014, έχει επίσης την τιμητική του έχοντας «μερικές υποψηφιότητες» αλλά παίρνει το «Όσκαρ καλύτερου υποστηρικτικού ρόλου» για την «συνεχή υποστήριξή του στην ακροδεξιά» αναφέρουν στην χιουμοριστική αλλά πικρή ανάρτησή τους με την ποσημείωσε ότι «διευκολύνει την επιστροφή των σκοτεινών πολιτικών δυνάμεων που ελπίζαμε ότι είχαν περάσει στην ιστορία».

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, όπως λένε, αφήνουν το βραβείο για τον αρχηγό του δεξιού Λαϊκού Κόμματος (PP) της Ισπανίας, Αλμπέρτο Νούνιεθ Φεϊχόο. Του απονέμουν το βραβείο του «χειρότερου loser» καθώς όχι μόνο ηττήθηκε στις ισπανικές εκλογές από τον Πέδρο Σάντσεθ «δεν έπαψε να διαμαρτύρεται στιγμή».

Το πρώτο…

Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κερδίσει ανάλογο βραβείο από το Politico: To βραβείο κατασκοπείας «οι ζωές των άλλων», για το 2023.

«Δεν είναι πολλοί οι ηγέτες που θα μπορούσαν να επιβιώσουν από τις αποκαλύψεις πως η μυστική υπηρεσία της κυβέρνησής τους προσπάθησε να κατασκοπεύσει αντιπολίτευση και δημοσιογράφους. Όμως, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι οποιοσδήποτε πολιτικός», έγραφε το Politco στο σαρκαστικό άρθρο απονομής των «Backhanded Awards» για το 2023.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024