
Εμπαπέ: «Θέλουμε περισσότερα, τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος»
Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League και ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δις στο «Ανοέτα» σε βάρος της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Παρά την δεδομένη αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Γαλλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στοχοπροσηλωμένος και όπως δήλωσε, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο εφέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό για εμάς, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους να προκριθούμε στα προημιτελικά μετά από δύο χρόνια. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε περισσότερα. Τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος. Ολοι θέλουν περισσότερα.
Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Θα δούμε τι θα γίνει, θα περιμένουμε την κλήρωση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε», σχολίασε ο Εμπαπέ, μιλώντας στο κανάλι της Παρί Σεν Ζερμέν στο YouTube.
- «Μαφία της Κρήτης»: Απολογούνται ιατροδικαστής και τοξικολόγος που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση [βίντεο]
- Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Μητσοτάκη και Στόκερ από το Σάλτσμπουργκ
- Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Το απόγευμα η πρώτη ψηφοφορία
- «Μπαταρία άμμου» – Πόλη στη Φινλανδία βρήκε έξυπνη πηγή θέρμανσης
- Δίκη για τα Τέμπη: Κατηγορούμενοι ζητούν τη διακοπή ή την αναβολή λόγω της 717
- Της πατρίδας μου η σημαία χρειάζεται άραγε προστασία;


