Συνθήματα κατά της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία έγραψε έξω από το προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη 49χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για διακεκριμένη φθορά.
Κατηγορείται ότι έγραψε με μαύρο σπρέι συνολικά τρία συνθήματα
Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για Γάλλο υπήκοο με ουκρανική καταγωγή, ο οποίος έγινε αντιληπτός στις 3:30 τα ξημερώματα από φρουρό του προξενείου οπότε και συνελήφθη.
Κατηγορείται ότι έγραψε με μαύρο σπρέι συνολικά τρία συνθήματα. Οδηγείται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»