
«Ο Κλοπ φεύγει και ο Έντουαρντς έρχεται»
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Times», η Λίβερπουλ εξετάζει την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς.
Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ, καθώς ανακοινώθηκε πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα φύγει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των «κόκκινων». Ο διάσημος Γερμανός τεχνικός με μήνυμα του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από το «Ανφιλντ».
Στο μεταξύ, ήδη ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής, Γιοργκ Σμάντκε, αποχώρησε τον Ιανουάριο από την αγγλική ομάδα και η διοίκηση ψάχνει, εκτός από νέο προπονητή, και τον αντικαταστάτη του.
Ποιες είναι οι επιλογές της Λίβερπουλ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Times», η Λίβερπουλ εξετάζει τρεις περιπτώσεις: Τον 44χρονο Αγγλο Ρίτσαρντ Χιούζ, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το ίδιο πόστο της Μπόρνμουθ, αλλά διεκδικείται και από τη Νιούκαστλ, τον 39χρονο Γάλλο Φλοράν Γκιζολφί, που έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη Νις, αλλά και τον Ιταλό Φρέντερικ Μασάρα, ο οποίος είχε την ίδια θέση στη Μίλαν.
Σήμερα, όμως η εφημερίδα «Guardian» αποκάλυψε πως οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των «κόκκινων» συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή στη Βοστώνη με τον Μάικλ Έντουαρντς και προσπάθησαν να τον πείσουν να επιστρέψει στο «Ανφιλντ». O 44χρονος Αγγλος ήταν στο πόστο αυτό στη Λίβερπουλ για έξι χρόνια (2016-22) και είχε αποχωρήσει μετά από διαφωνία με τον Κλοπ για τη στρατηγική της ομάδας.
Ο μεγαλομέτοχος της ιδιοκτήτριας εταιρίας της Λίβερπουλ, «Fenway Sports», Τζον Χέντρι, συναντήθηκε με τον Εντουαρντς και τού πρότεινε να επιστρέψει με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ενισχυμένες αρμοδιότητες.
- Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων – Το ωράριο
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- The Dreamers: Έρωτας, δράμα, πολιτική – Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη Nouvelle Vague
- Τουρκία: Σεισμός 5 Ρίχτερ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα
- Σταθερότητα ή ακυβερνησία; Η Ιστορία διαψεύδει το δίλημμα που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης



