Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Λιβάι Γκαρσία και οι απουσίες ενόψει Λαμίας

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Λιβάι Γκαρσία και οι απουσίες ενόψει Λαμίας

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ.

Ένα ευχάριστο νέο περιλάμβανε για τον Ματίας Αλμέιδα η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (8/3).

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τη Λαμία εκτός έδρας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο καθώς με δεδομένο ότι έρχεται διακοπή τριών εβδομάδων στο πρωτάθλημα, δεν θέλουν να τον πιέσουν καθόλου στην Ένωση.

Οι πολλές απουσίες που έχουν βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είναι πιθανό να φέρουν τον Λιβάι στην αποστολή.

Δεδομένα, πάντως, βασικός θα ξεκινήσει ο Έκι Πόνσε που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Όσο για τις απουσίες, εκτός είναι ο Τσούμπερ λόγω καρτών αλλά και οι Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Άμραμπατ και Ζίνι οι οποίοι δεν υπολογίζονται για Λαμία.

Κεκλεισμένων των θυρών το Λαμία-ΑΕΚ με απόφαση της ΔΕΑΒ

Χωρίς την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε πως δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο γήπεδο και έτσι όπως προβλέπει ο νόμος το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: 

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 6/07-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, σε εφαρμογή του άρθρου 8, παρ. 1 και 6 του ν. 5085/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024