Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωεκλογές: Το 2019 με τη Ν.Δ. το 2024 με την «Νίκη» ο Άκης Τσελέντης

Ευρωεκλογές: Το 2019 με τη Ν.Δ. το 2024 με την «Νίκη» ο Άκης Τσελέντης

Μεταγραφή αεροδρομίου για το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού που ενέταξε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον γνωστό σεισμολόγο με παρελθόν στη «γαλάζια» παράταξη.

Τους πρώτους 17 υποψηφίους της για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε η «Νίκη». Οι ευρωκάλπες θα στηθούν στις 9 Ιανουαρίου (2024) με το κόμμα δεξιά της δεξιάς να ανακοινώνει μεταγραφή αεροδρομίου εντάσσοντας στο ψηφοδέλτιό της τον καθηγητή Σεισμολογίας και διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκη Τσελέντη.

Ο πρώην «γαλάζιος» υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές του 2019 καλεί τους ψηφοφορόρους να τον επιλέξουν «για τα αισθήματα του πατριωτισμού και τον σεβασμό που τρέφω για τις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας». Μετακομίζοντας σε άλλο «σπίτι» και φορώντας την «πατριωτική φανέλα» ζητά «την ψήφο σας για την καθημερινή μάχη που δίνω γι’ αυτές τις αξίες, εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να επιλέξετε με ελεύθερη βούληση και με γνώμονα την ηθική και τον πατριωτισμό ανάμεσα σε κόμματα και υποψηφίους».

«Αποτελούν εκλεκτά μέλη…»

Στην ανακοίνωση της Νίκης αναφέρεται πως «οι υποψήφιοι που ανακοινώνουμε σήμερα καθώς και αυτοί που θα ανακοινωθούν  το επόμενο διάστημα, διακρίνονται για την Πίστη, την φιλοπατρία, την προσήλωση στον ιερό θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας, την σοβαρότητα, την ομοψυχία,  το πνεύμα συνεργασίας, την υψηλή επαγγελματική τους κατάρτιση και επιλέχτηκαν από τα όργανα του Κινήματος. Αποτελούν εκλεκτά μέλη, τόσο στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται, όσο και πανελλαδικά και ως εκ τούτου, κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024