Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: «Πήγαινα στον εισαγγελέα» καταγγέλλει η μάνα της 4χρονης - Σοκάρει η υπόθεση ασέλγειας

Λάρισα: «Πήγαινα στον εισαγγελέα» καταγγέλλει η μάνα της 4χρονης – Σοκάρει η υπόθεση ασέλγειας

Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε από τον γιατρό πατέρα της - Ο ίδιος τα ρίχνει στη μητέρα της μικρής, κατηγορώντας τη για σκευωρία

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα, καθώς αστυνομικοί συνέλαβαν 47χρονο γιατρό με την κατηγορία ασελγών πράξεων εις βάρος της 3,5 ετών κόρης του. 

Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον κατηγορούμενο να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται εντός της οικίας.

«Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία»

«Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού είναι όλα ψευδή. Παρέχουμε ηρεμία όλοι μας στο παιδί. Θα έδινα και τη ζωή μου για το παιδί. Έκανα 5 φορές προσπάθειες να φύγω από το σπίτι από όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Δεν μας άφηνε και πολλές φορές με χτυπούσε. Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω. Με τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της», είπε αρχικά στο MEGA η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού.

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες και έχω αναφέρει τα πάντα. Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω αλλά με αποτελούσε. Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ», προσέθεσε.

Τα ρίχνει στη μητέρα ο γιατρός

Στον αντίποδα, ο γιατρός, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή και δεν παραδέχεται κάτι από όσα του καταλογίζονται, κατηγορεί με τη σειρά του τη μητέρα του παιδιού. Όπως ισχυρίζεται από την πλευρά του, «είμαι απλώς ένας πατέρας, ο οποίος προσπαθεί μέσω της νόμιμης οδού, να αποδείξει πως το παιδί του μεγαλώνει σε ένα τοξικό και ακατάλληλο περιβάλλον, με τη μητέρα του, η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για οποιαδήποτε σωματική ή ψυχική διαταραχή παρουσιάζει το παιδί μας».

«Είναι δυνατόν ενώ μάχομαι δικαστικά για την ψυχική και σωματική υγεία της κόρης μου, συγχρόνως να το κακοποιώ;», συμπληρώνει ο άνδρας. Ο πατέρας του παιδιού ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που έκανε κακό στο 3,5 ετών κοριτσάκι δεν ήταν εκείνος, αλλά η μητέρα του από τότε που πήραν διαζύγιο.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπαθεί απεγνωσμένα να με αποκόψει από το παιδί μου. Με διαβάλλει καθημερινά μπροστά του. Μέχρι και σήμερα που κοντεύει να κλείσει τα τέσσερα έτη, το παιδί φοράει πάνα και δεν έχει μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά. Επίσης, έχει πρόβλημα έκφρασης και ομιλίας. Η μητέρα του έχει την αποκλειστική επιμέλεια αυτού και είναι υπεύθυνη για τη σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή του», τονίζει ο ίδιος.

«Υποψιαζόμουν ότι το κακοποιείται»

Σύμφωνα με το MEGA, τα περιστατικά αυτά ήταν συνηθισμένα. Με πέτρες στα χέρια και ρόπαλα το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν ακόμα και μετά το διαζύγιο. «Από τον πρώτο καιρό με χτυπούσε. Μου έσπασε τη μύτη όταν ήμουν έγκυος», επισημαίνει η γυναίκα.

Από τη δική του πλευρά, ο 47χρονος λέει πως το ανήλικο κοριτσάκι είχε σημάδια κακοποίησης πάνω στο κορμί του από τον παππού του: «Από τότε που χωρίσαμε και η πρώην σύζυγός μου πήγε να μείνει στο πατρικό της με το παιδί μου, είχα την υποψία ότι το παιδί κακοποιείται, αφού όποτε το έπαιρνα είχε πάνω του κάποια σημάδια δαρμού. Αργότερα έμαθα πως η ίδια μήνυσε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ανήλικης κόρη μας, κάτι το οποίο έκρυψαν αρχικά από εμένα».

Βίντεο-ντοκουμέντο

Το βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA είναι λίγη ώρα πριν γίνει η καταγγελία για ασέλγεια. Φαίνεται ο 47χρονος μέσα στον παιδότοπο να παίζει με τα τουβλάκια με το 4χρονο κοριτσάκι.

«Η κόρη μου μου ζήτησε να την πάω στο παιδότοπο. Πήγαμε να περάσουμε χρόνο μαζί και να παίξουμε. Γύρω στις 00:10 φύγαμε και πήγαμε στον σιδηροδρομικό σταθμό, μου ζήτησε να δει το τρένο που περνάει εκείνη την ώρα. Όσο μείναμε εκεί τάιζα την κόρη μου και αφού την τάισα της σκούπισα το πρόσωπο με μωρομάντιλα. Έπειτα κατευθύνθηκα στο σπίτι μου στο Στόμιο».

Η καταγγελία που έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έλεγε πως ο συγκεκριμένος άνδρας βρισκόταν για αρκετή ώρα μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με το παιδάκι και τα τζάμια ήταν θολωμένα. «Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι οι δήθεν υπάλληλοι του παιδότοπου, με παρακολουθούσαν και μάλιστα με είδαν δήθεν να βάζω μπάλες μέσα στην μπλούζα του παιδιού. Ακόμη δήθεν παρακολούθησαν το όχημα μου και αφού με είδαν δήθεν να κακοποιώ το παιδί δεν φώναξαν άμεσα την αστυνομία όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε».

«Έπαιρνε το παιδί αγκαλιά. Φιλούσε την μικρή στην ευαίσθητη περιοχή», είχε πει η μητέρα. Η συμπεριφορά του 47χρονου ήταν κάτι που προβλημάτιζε ένα ολόκληρο χωριό σύμφωνα με μαρτυρίες, με τον ίδιο να μην παραδέχεται τίποτα, την ώρα που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα πάντα»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησης του», δηλώνει στο MEGA ο γιατρός, μέσα από τη φυλακή.

«Αγαπώ το παιδί μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και έχω οδηγηθεί σε έναν αγώνα, ώστε να αποδείξω πως το παιδί μου πρέπει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της μητέρας καθώς μόνο προβλήματα και σκοταδισμό προσφέρει σε αυτό το αθώο πλάσμα.

Όλα όσα αναφέρονται από το συγγενικό περιβάλλον της πρώην συζύγου μου είναι μυθεύματα και βρήκαν πάτημα ώστε να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες και ξεφύγουν της δικαιοσύνης. Επαναλαμβάνω πως κρατούμαι αδίκως και αναμένω με υπομονή τις εκθέσεις των ειδικών και τα αποτελέσματα του ελέγχου βιολογικού υλικού. Πιστεύω πως σύντομα θα αποδειχθεί η αθωότητα μου και θα συνεχίσω τον αγώνα μου ώστε να μπορέσει η κόρη μου να μεγαλώσει με αγάπη και ασφάλεια», καταλήγει ο κατηγορούμενος.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024