Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακέ, κάν’το όπως η Μετς

Ολυμπιακέ, κάν’το όπως η Μετς

Στο παρελθόν η πιο διάσημη ανατροπή εντός έδρας ήττας είχε πρωταγωνίστριες την Μπαρτσελόνα και τη Μετς.

«Τρέλα στην Ελλάδα», «Στην κορυφή του Ολύμπου», «Ιστορική νίκη» και «Αξέχαστο απόγευμα» γράφουν τα ισραηλινά portals για την εντυπωσιακή νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού (1-4).

Οι Ισραηλινοί δείχνουν να μην πιστεύουν στα όσα συνέβησαν στο Φάληρο και φοβούνται μήπως πέσουν θύματα μιας ιστορικής Remontada στην ελληνική της έκδοση.

Το είπε ο Εράν Ζάχαβι και συμφώνησε μαζί του ο προπονητής του Ρόμπι Κιν. «Τίποτα δεν τελείωσε, δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε υπερβολικά. Υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε», είπε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος επιθετικός. Ο Κιν υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα και δεν πρόκειται να επιτρέψει στους παίκτες του να πιστέψουν πως όλα τελείωσαν. «Δεν είμαι αφελής και ελπίζω να μην είναι κι αυτοί», πρόσθεσε.

Στο παρελθόν η πιο διάσημη ανατροπή εντός έδρας ήττας είχε πρωταγωνίστριες την Μπαρτσελόνα και τη Μετς. Τη σεζόν 1984/85 στα πλαίσια του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Κυπελλούχων, οι Μπλαουγκράνα του Τέρι Βέναμπλς και του Μπερντ Σούστερ νίκησαν με 4-2 στην έδρα της γαλλικής ομάδας. Στον επαναληπτικό η Μετς επικράτησε της Μπάρτσα με 4-1 στο Καμ Νου με χατ τρικ του Τόνι Κούρμπος. Ο «Γκάρντιαν» είχε χαρακτηρίσει τον αποκλεισμό της Μπάρτσα ως τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Οι ισραηλινές ομάδες έχουν μετατραπεί σε black beasts για τον Ολυμπιακό, ενώ ειδικότερα η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναδεικνύεται σε εξολοθρεύτρα των ελληνικών ομάδων.

Οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν χωρίς νίκη στην έδρα τους απέναντι σε ισραηλινές ομάδες (Χάποελ Μπερ Σεβά, Μακάμπι Χάιφα, Μακάμπι Τελ Αβίβ), ενώ έχουν υποστεί δύο βαριές ήττες με τέσσερα γκολ (0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα και 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ). Η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να θέσει νοκάουτ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Αστέρας Τρίπολης πριν από εννέα χρόνια. Αντίθετα έχουν αποκλειστεί οι Αρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024