Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέθυμνο: 14χρονη γέννησε στο νοσοκομείο - Συνελήφθησαν 3 ενήλικες που σχετίζονταν μαζί της

Ρέθυμνο: 14χρονη γέννησε στο νοσοκομείο – Συνελήφθησαν 3 ενήλικες που σχετίζονταν μαζί της

Τρεις ενήλικες συνελήφθησαν για σεξουαλική επαφή με 14χρονη, η οποία γέννησε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου χωρίς να έχει δηλωθεί ο πατέρας του μωρού.

Σοκ προκαλεί υπόθεση που χειρίζεται η αστυνομία στο Ρέθυμνο και αφορά μία ανήλικη από τη Βουλγαρία, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Το 14χρονο κορίτσι διαμένει, με τη βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της, και τον ρουμανικής υπηκοότητας πατριό της, στο Ρέθυμνο.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε πατέρας και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία

Συνελήφθησαν τρία ενήλικα άτομα ρουμανικής υπηκοότητας, τα οποία κατηγορούνται για σεξουαλική επαφή με το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr.

Η 14χρονη επισκέφτηκε με τη μητέρα της ιδιώτη γυναικολόγο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την περίοδό της. Εκείνος διαπίστωσε ότι κυοφορεί και μάλιστα βρίσκεται στον έβδομο μήνα και την παρέπεμψε στο νοσοκομείο.

Ακολούθως η ανήλικη με τη μητέρα της πήγαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί ανέλαβαν να την παρακολουθήσουν. Πριν μερικές ημέρες το γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε, ωστόσο, ότι δεν υπήρχε πατέρας και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Σχέση με δύο ενήλικες

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 14χρονη είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ενήλικες (τον 44χρονο και τον 48χρονο που συνελήφθησαν), οι οποίοι μάλιστα έχουν ομολογήσει πως όντως είχαν σεξουαλικές επαφές το 2022 και το 2023 με την ανήλικη και μάλιστα ήταν γνωστό στους γονείς της, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνελήφθη και ο 46χρονος πατριός της ανήλικης που, επίσης, κατηγορείται για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη.

Με την υπόθεση να οδηγείται στη Δικαιοσύνη και τους συλληφθέντες στον ανακριτή, ο ένας εκ των δύο (ο 48χρονος) φέρεται να έχει πει πως εάν διαπιστωθεί ότι το παιδί είναι δικό του θα το αναγνωρίσει.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024