Με πολλές αλλαγές και την επιστροφή των βασικών στην ενδεκάδα, ο Άρης θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, στο σημερινό (6/2, 19.00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Οι κιτρινόμαυροι έχουν οκτώ νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ.
Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Βέλεθ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαμόρα στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Συνοπτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν.
Η 11άδα του Παναιτωλικού
Όσον αφορά στον Παναιτωλικό, Γιάννης Πετράκης παρατάσσει την ομάδα του με 3-5-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Τσάβες, με τους Ταμπίτζε, Μ. Ντουάρτε και Μλάντεν στην τριάδα της άμυνας.
Στα χαφ θα βρίσκονται οι Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες και Φ. Ντουάρτε, με τους Μαυρία και Τορεχόν στα δύο άκρα. Στην επίθεση θα είναι οι Καρέλης και Σενγκέλια.
Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Τσάβες. Μλάντεν, Ντουάρτε Μπ. Ταμπίτζε, Μαυρίας, Ντουάρτε Φρ. Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.