Δεν παύει στιγμή να απασχολεί την επικαιρότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο όσον αφορά το μέλλον του και όσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τη Φενέρμπαχτσε, τόσο τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν.
Ο Χαβιέρ Μαέστρο σε ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα «encestando» αναφέρεται στα ανοιχτά μέτωπα της Φενέρμπαχτσε και στο τι θα πράξει τελικά με τον Ντόρσεϊ.
«Ο Μότλεϊ είναι το κύριο μέλημα της Φενέρμπαχτσε. Ήρθε από τη Ρωσία με πολύ προσιτό μισθό για τον τουρκικό σύλλογο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορέσουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του εάν το επιθυμούν, αλλά θα έχει και άλλες ισχυρές προσφορές αν βγει στην αγορά», γράφει ο Ισπανός δημοσιογράφος.
Ένα άλλο βασικό ζήτημα είναι να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν είναι ούτε βασικός, ούτε παίκτης που φαίνεται προσαρμοσμένος στη Φενερμπαχτσέ αυτή τη στιγμή», υπογραμμίζει.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.