Ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Προμετέι για τα πλέι ιν του EuroCup και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους Ουκρανούς.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ ανέφερε πως όλοι είναι χαρούμενοι που είναι στις 12 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.
Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs.
Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.
Η Προμετέι τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, με τα επιθετικά ριμπάουντ.
Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον Κάρλικ Τζόουνς της Παρτιζάν, για τη συμμετοχή του σε επεισόδιο στο Βελιγράδι πριν από ένα χρόνο.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για το Game 1 των προημιτελικών της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.