Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό: Το σοκ του -6, ο Γερεμέγεφ και το 48ωρο ρεπό από τον Τερίμ (pics)

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό: Το σοκ του -6, ο Γερεμέγεφ και το 48ωρο ρεπό από τον Τερίμ (pics)

Ψάχνουν να βρουν τι γίνεται στον Παναθηναϊκό. Και δεν καταλαβαίνουν πως ο Φατίχ Τερίμ…

Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στον επίλογο της κανονικής διάρκειας οι Πράσινοι τα έκαναν θάλασσα. Έξι χαμένοι βαθμοί από Λαμία (με παίκτη λιγότερο από το 39΄), την Κηφισιά (που μεταξύ μας… χάρισε βαθμό στον Παναθηναϊκό όπως ήρθαν τα πράγματα) και χθες με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Λογαριασμός που τους έριξε από την 1η στην 4η θέση μέσα σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές. Τίποτα δεν πάει καλά. Ούτε η επίθεση, ούτε η άμυνα. Ούτε εκείνη η σιγουριά και η συνέπεια που ήταν το σήμα κατατεθέν στις μέρες Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και ενώ ο Τερίμ επιμένει πως «θα το γυρίσουμε στα playoffs»; Η αλήθεια είναι πως όσο ο καιρός περνά τόσο η πίστη χάνεται στον πολύπειρο Τούρκο που προφανώς και χρεώνεται ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της εξέλιξης. Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως τα Χριστούγεννα μάζεψε 34 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ 22 σε 11 αγωνιστικές. Και το σημαντικότερο;

Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς ένιωθες ότι είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκος του Τερίμ ότι δίκαια έχει πέσει στην 4η θέση! Γενικώς ο Τούρκος έχει μια δική του παράξενη φιλοσοφία. Δείχνει να μην αγχώνεται ιδιαίτερα ή και να μην ασχολείται.

Έγινε η γκέλα χθες, ξεκινούν τα playoffs την Κυριακή –πιθανότατα εκτός έδρας μιας και Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχοντας κλειδάριθμο θα παίξουν εντός- και εκείνος διάλεξε να δώσει «ρεπό» Δευτέρα και Τρίτη λες και δεν έρχεται σε μια εβδομάδα διακοπή δύο εβδομάδων! Και δεν είναι μόνο αυτό. Αρρώστησε ο Γερεμέγεφ στην Κρήτη, ήταν ο Αϊτόρ διαθέσιμος στην Αθήνα και δεν σκέφτηκε κανείς να του πει να μπει σε ένα αεροπλάνο για να έχει ο Παναθηναϊκός μια κανονική αποστολή στον Γεντί Κουλέ.

Επιλογές που κάποιοι τις καταλαβαίνουν ως μεγάλη άνεση και άλλοι –όσο τα αποτελέσματα στραβώνουν- ως… δεν βαριέσαι. Τα όσα γράφονταν χθες στα social media της ομάδας, από τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ενδεικτικά…

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024