Τοπική Κοινωνία και Ενσωμάτωση – Αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς νέων στο δήμο Φυλής
Συμμετοχικό σεμινάριο στον Δήμο Φυλής την Παρασκευή 8 Μαρτίου
Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και ο Δήμος Φυλής συνδιοργανώνουν συμμετοχικό σεμινάριο με τίτλο: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Φυλής: Τοπική Κοινωνία και Ενσωμάτωση – Αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς νέων.
Οι Δημότες του Δήμου Φυλής θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της τοπικής κοινωνίας και ενσωμάτωσης και στην αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς των νέων, να καταθέσουν τις ιδέες τους για τα βήματα που πρέπει να γίνουν, να ακούσουν τις απόψεις των συμπολιτών τους, αλλά και να προετοιμαστούν για να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024.
Λίγα λόγια για τη δομή της δράσης
Ο διάλογος θα διεξαχθεί με τη μορφή του συμμετοχικού εργαστηρίου (participatory workshop). Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες/ουσες είναι και οι καλεσμένοι! Οι συμμετέχοντες/ουσες θα συζητήσουν σε ομάδες επιμέρους θεματικές για το πως θα ήθελαν να δουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξελίσσεται στο μέλλον. Οι ιδέες θα είναι αποκλειστικά προϊόν της ομάδας. Θα διαμορφώσουν προτάσεις και έπειτα η κάθε ομάδα θα τις παρουσιάσει στις υπόλοιπες στην ολομέλεια.
Η οργανωτική ομάδα θα τις καταγράψει και μετά το πέρας των συζητήσεων, οι προτάσεις και οι ιδέες των συμμετεχόντων/ουσων θα ανέβουν ανώνυμα στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωπαϊκές διαδικασίες, με τίτλο: Citizens’Engagement Platform και θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ Ευρωπαϊκό κοινό!
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442