Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τοπική Κοινωνία και Ενσωμάτωση – Αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς νέων στο δήμο Φυλής

Τοπική Κοινωνία και Ενσωμάτωση – Αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς νέων στο δήμο Φυλής

Συμμετοχικό σεμινάριο στον Δήμο Φυλής την Παρασκευή 8 Μαρτίου

Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και ο Δήμος Φυλής συνδιοργανώνουν συμμετοχικό σεμινάριο με τίτλο:  Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Φυλής: Τοπική Κοινωνία και Ενσωμάτωση – Αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς νέων.

Οι Δημότες του Δήμου Φυλής θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της τοπικής κοινωνίας και ενσωμάτωσης και στην αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς των νέων, να καταθέσουν τις ιδέες τους για τα βήματα που πρέπει να γίνουν, να ακούσουν τις απόψεις των συμπολιτών τους, αλλά και να προετοιμαστούν για να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024.

Λίγα λόγια για τη δομή της δράσης

Ο διάλογος θα διεξαχθεί με τη μορφή του συμμετοχικού εργαστηρίου (participatory workshop). Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες/ουσες είναι και οι καλεσμένοι! Οι συμμετέχοντες/ουσες θα συζητήσουν σε ομάδες επιμέρους θεματικές για το πως θα ήθελαν να δουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξελίσσεται στο μέλλον. Οι ιδέες θα είναι αποκλειστικά προϊόν της ομάδας. Θα διαμορφώσουν προτάσεις και έπειτα η κάθε ομάδα θα τις παρουσιάσει στις υπόλοιπες στην ολομέλεια.

Η οργανωτική ομάδα θα τις καταγράψει και μετά το πέρας των συζητήσεων, οι προτάσεις και οι ιδέες των συμμετεχόντων/ουσων θα ανέβουν ανώνυμα στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωπαϊκές διαδικασίες, με τίτλο: Citizens’Engagement Platform και θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ Ευρωπαϊκό κοινό!

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024