Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μας, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μας, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

Ο Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την ικανοποίηση για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ενώ αναφερόμενος για τη μάχη του τίτλου τόνισε ότι τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0 για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Με αυτή τη νίκη οι Ερυθρόλευκοι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Εκεί που βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στη Λαμία (2-0) και την γκέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (3-3).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφερόμενος για τη μάχη του τίτλου, επισήμανε ότι τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο. Μετά την κόκκινη η ροή του παιχνιδιού άλλαξε κάναμε ευκαιρίες είχαμε γκολ και έτσι παίξαμε το παιχνίδι μας. Όταν ήρθα ήμασταν πίσω. Εμείς κερδίσαμε τα παιχνίδια που είχαμε οι άλλοι κάναν γκέλες, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Ήθελα να δω όλους τους παίκτες μου στα ματς που είμαι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος γιατί τους έχω όλους διαθέσιμους».

Συμπλήρωσε κάρτες ο Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Τσαγκαράκη και θα χάσει την πρεμιέρα των play offs της Super League. O σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πήρε την τρίτη του κίτρινη κάρτα και θα χρειαστεί να απουσιάσει από την πρώτη αναμέτρηση του μίνι πρωταθλήματος των play offs. Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες δεν έχουν αυτή τη στιγμή την επιλογή να διαλέξουν πότε θα εκτίσει ο κάθε παίκτης.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024