Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη «έξοδος» της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δύσκολη «έξοδος» της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης φιλοξενεί απόψε (3/3, 19:30) την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague.

Η σημαντικότερη αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague διεξάγεται σήμερα (3/3, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Δύσκολη δοκιμασία για την «Ένωση» στην προσπάθειά της να μπει στα Playoffs στην κορυφή της βαθμολογίας. Η πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων, έχει την πρόκριση της ομάδας του Άκη Μάντζιου, επί της αντίστοιχης του Ματίας Αλμέιδα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η «Ένωση» είχε επικρατήσει 1-0 στην OPAP Arena χάρη στο τέρμα του Βίντα στο 59′.

Πώς θα παίξουν

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης αναμένεται να κάνει ροτέισον ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού με τους Αγρινιώτες, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Νταρίντα και Ζαμόρα αλλά και τον τραυματία Πάρντο, με τον Μάντζιο να μην ανακοινώνει αποστολή.

Στον αντίποδα, η προπόνηση της ΑΕΚ είχε τους Μουκουντί και Ρότα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Διαθέσιμος θα είναι και ο Κάλενς που εξέτισε την ποινή του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα την προηγούμενη αγωνισιτκή, ενώ εκτός παραμένουν ο Γκατσίνοβιτς λόγω έντονων ενοχλήσεων και ο Ζίνι με μυϊκό τραυματισμό.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024