Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «ευχαριστώ» του νέου συντονιστή του οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βουλγαράκη

Το «ευχαριστώ» του νέου συντονιστή του οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βουλγαράκη

Ο Κρητικός στην καταγωγή Γιάννης Βουλγαράκης αναλαμβάνει τη θέση του Γιώργου Βασιλειάδη ως νέος συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αναφέρει στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά την ανάληψη του συντονισμού του οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε ο Γιάννης Βουλγαράκης.

Όπως ανέφερε, «η πρόταση να αναλάβω τον συντονισμό του Οργανωτικού Γραφείου, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή. Μεγάλο και το καθήκον. Έχω πλήρη συναίσθηση του ρόλου και του έργου που πρέπει να επιτευχθεί».

«Το θετικό αποτέλεσμα, θα σημάνει την αρχή του τέλους της αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ»

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «μόνη έγνοια, θα είναι η συνεχή επικοινωνία του Οργανωτικού Γραφείου με τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τις Οργανώσεις Μελών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος και για την συνέχιση της διεύρυνσης του, η ενεργή συμμετοχή των μελών και των φίλων του, αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βουλγαράκης ευχαρίστησε τους Στέφανο Κασσελάκη, Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη. «Θέλω να ευχαριστήσω, πρωτίστως τον πρόεδρο του κόμματος σ. Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την γραμματέα σ. Ράνια Σβίγκου για την στήριξη της όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στο μέλλον. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τον σ. Γιώργο Βασιλειάδη για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια στο Οργανωτικό Γραφείο, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει», υπογράμμισε.

Ο Γιάννης Βουλγαράκης ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προχωράει δυνατά! Η Προοδευτική αντεπίθεση ξεκίνησε! Σε αυτό τον αγώνα, όλες και όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας!».

Καταληκτικά είπε ότι «με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπροστά, στις ευρωεκλογές θα δώσουμε την κρίσιμη μάχη, ώστε η πρόοδος να νικήσει την συντήρηση. Το θετικό αποτέλεσμα, θα σημάνει την αρχή του τέλους της αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ».

Ποιος είναι ο νέος συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Βουλγαράκης

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αναφέρει το In, ο Κρητικός στην καταγωγή Γιάννης Βουλγαράκης, που αναλαμβάνει τη θέση του Γιώργου Βασιλειάδη ως νέος συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ανήκει στη λεγόμενη γενιά των 40άρηδων. Ωστόσο, αποτελεί έμπειρο οργανωτικά στέλεχος, καθώς -μεταξύ άλλων- για περίπου 2 χρόνια ήταν υπεύθυνος του οργανωτικού τομέα στο Αιγαίο, ενώ διετέλεσε και μέλος της ΚΟΕΣ.

Από το 2016 συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ ειδικεύεται σε ζητήματα εξωτερικής και εκκλησιαστικής πολιτικής. Εντός του κόμματος αποτέλεσε μεταξύ άλλων και συντονιστής του τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής. Ήταν από τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής που υπέγραψαν και στήριξαν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ είναι σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επί εκκλησιαστικών θεμάτων.

Ο νέος συντονιστής αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια ταραχώδη περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη να έχει διαμηνύσει ότι επιθυμεί να πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία του κόμματος.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του In, θα επιδιώξει αρχικώς να διατηρήσει την καλή οργανωτική συνεργασία που έχουν τα στελέχη του τομέα. Στη συνέχεια, όντας και ο ίδιος υπέρμαχος του ψηφιακού μετασχηματισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης -όπως άλλωστε και ο Στέφανος Κασσελάκης- θα δώσει τη μάχη ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να περάσει στην επόμενη διακηρυγμένη πολιτική φάση του, επιχειρώντας την καλύτερη δυνατή οργανωτική σύνθεση μελών και στελεχών.

Παράλληλα, έχει μπροστά του την καυτή πατάτα των εσωκομματικών εκλογών στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, που αναμένεται να διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου. Αυτό που διαμηνύεται, σύμφωνα με πληροφορίες του In, είναι ότι δεν θα μετατεθούν και θα διεξαχθούν εκείνην τη μέρα, όπως είναι προγραμματισμένο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024