
Λάρισα: Κατέρρευσε 16χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα
Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του, από την πτώση του τραυματίστηκε, και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον γενικό νοσοκομείο της πόλης
Τις αισθήσεις του έχασε 16χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια αναμέτρησης στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο γήπεδο.
Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Γιάννουλης στη Λάρισα, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Κατάρρευση 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Λάρισα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:30, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο νεαρός αθλητής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.
Στο νοσοκομείο ο νεαρός
Από την πτώση σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
- Πασκουάλ για Ολυμπιακό: «Ήταν η καλύτερη ομάδα, άξιζε την Euroleague»
- Μικρές εβδομαδιαίες μεταβολές για το πετρέλαιο
- Μια ανάσα πριν από τις θερινές εκπτώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Ολυμπιακός: Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία
- Ο Άνταμ Σάντλερ τέλεσε τον γάμο των Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι
- Μαρούσι: Τοίχος έπεσε στην αυλή διπλανής οικίας – Ένας τραυματίας


