Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία: Σύζυγος πάτησε την 53χρονη γυναίκα του με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά

Βραζιλία: Σύζυγος πάτησε την 53χρονη γυναίκα του με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά

Τον είχε καταγγείλει για βιασμό.

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε μια 53χρονη γυναίκα στη Βραζιλία από τον 49χρονο σύζυγό της ο οποίος αφού την πάτησε με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια της ξερίζωσε την καρδιά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Marcelo Nistarda Antoniassi να κρατάει το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει την καρδιά της Milena Dantas Bereta Nistarda αφού έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος.

Η 53χρονη φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της και την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του παρά την δική της άρνηση

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τέσσερις ώρες πριν την άγρια δολοφονία, το θύμα είχε καταγγείλει τον δράστη για βιασμό.

Το αρρωστημένο έγκλημα συνέβη στην πόλη Tupa, βορειοδυτικά του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη με το μαχαίρι στα χέρια. Κατά πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε αμέσως την πράξη του και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Όταν, όμως, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις για το έγκλημα.

Η 53χρονη φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της και την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του παρά την δική της άρνηση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από 29 χρόνια έχοντας αποκτήσει έναν γιο, με τον δράστη να έχει μια κόρη από άλλη σχέση. Η κακοποίηση της άτυχης 53χρονης φέρεται να έγινε εντονότερη όταν τα δύο παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024