Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανελλήνιο

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανελλήνιο

Το Σάββατο (2/3, 17:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανελλήνιο, για την 17η αγωνιστική της Handball Premier.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (2/3), με εκτός έδρας «αποστολή», η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Στις 17:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο εκτός έδρας, για την 17η αγωνιστική της Handball Premier.

Μετά τη νίκη (25-18) επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στο κλειστό της Ηλιούπολης (16η αγωνιστική), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να περάσουν με το «διπλό» από την έδρα του Πανελλήνιου, ώστε να συνεχίσουν αήττητοι -και στην πρώτη θέση- την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Γρηγόρης Τζίμπουλας: «Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με ένα παιχνίδι που πρέπει να εμφανιστούμε πολύ σοβαροί, για 60 λεπτά, ώστε να κρατήσουμε το αήττητο σερί μας στη διοργάνωση. Η ομάδα γίνεται όλο και πιο δυνατή και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Η πορεία στην Ευρώπη

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, καθώς εκτός από την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, συνεχίζουν και την προσπάθειά τους στην Ευρώπη. Οι Πειραιώτες έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του EHF European Cup, όπου θα αντιμετωπίσουν την σλοβένικη Κρκα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τον πρώτο προημιτελικό με την Κρκα στην Ηλιούπολη, το διάστημα 23-24/3, ενώ τη ρεβάνς μία εβδομάδα μετά (30-31/3), στη Σλοβενία και συγκεκριμένα, στο Νόβο Μέστο. Μια πόλη 25.000 κατοίκων στα νοτιοανατολικά, κοντά στα σύνορα με την Κροατία, με στόχο την πρόκριση στους «4» του θεσμού. Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία).

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024