Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικητιάδης: Δεν μειώνουν τις τιμές τα σόου του Σκρέκα και της κυβέρνησης

Νικητιάδης: Δεν μειώνουν τις τιμές τα σόου του Σκρέκα και της κυβέρνησης

Ο Γιώργος Νικητιάδης από το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως οι αριθμοί είναι αμείλικτοι αναφορικά με τις μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα

Για «επικοινωνικά σόου» κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, ο υπεύθυνος του Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Νικητιάδης, σχολιάζοντας την εφαρμογή των μέτρων κατά της ακρίβειας.

Όπως ανέφερε, «το αδιέξοδο μπροστά στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση και η έλλειψη διάθεσης σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα, οδηγούν τον κ. Σκρέκα σε επικοινωνιακά σόου, που καταλήγουν σε τραγωδία για τον καταναλωτή».

«Τι φοβάστε και πηγαίνετε μόνος με τις κάμερες στις ‘αυτοψίες’ σας;», ρωτά τον υπουργό Ανάπτυξης ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ

Και έφερε ως παράδειγμα το βρεφικό γάλα, σημειώνοντας ότι «πωλείτο με τιμή έως και 213% παραπάνω σε σύγκριση με την ΕΕ και η εμφανιζόμενη σήμερα μείωση είναι έως 18%, ενώ σε πλειάδα άλλων προϊόντων είναι της τάξης του 1%», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι αριθμοί είναι αμείλικτοι».

«Την επόμενη φορά κ. Σκρέκα, να υπάρχουν και πελάτες τριγύρω»

Την ίδια στιγμή, σημείωσε ο κ. Νικητιάδης, «ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ αρνείται να δώσει στοιχεία για τα προϊόντα, στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα, ισχυριζόμενος ότι προστατεύει τον καταναλωτή, τώρα δημοσιοποιεί αρκετές επωνυμίες ουσιαστικά προβάλλοντάς τες».

Για να καταλήξει με μία σύσταση: «Την επόμενη φορά, κ. Σκρέκα, που θα επισκεφθείτε σούπερ μάρκετ, καλό θα είναι να υπάρχουν και πελάτες τριγύρω. Τι φοβάστε και πηγαίνετε μόνος με τις κάμερες στις ‘αυτοψίες’ σας;», ρωτά τον υπουργό Ανάπτυξης ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024