Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος: Κινηματογραφική ληστεία με πυροβολισμούς σε πάρτι Ρώσων στη Λεμεσό

Κύπρος: Κινηματογραφική ληστεία με πυροβολισμούς σε πάρτι Ρώσων στη Λεμεσό

Υπό την απειλή όπλων, έδεσαν τους θαμώνες, τους χτύπησαν αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας και κλειδιά αυτοκινήτων

Άγρια ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Λεμεσό σε χώρο που παλιά χρησιμοποιείτο ως ταβέρνα και στο οποίο διασκέδαζαν περίπου 30 άτομα, οι περισσότεροι ρωσικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, την ώρα του πάρτι γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης, στο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου εισήλθαν τέσσερις άνδρες που φορούσαν κουκούλες, οι οποίοι έφεραν κοντόκανα πυροβόλα όπλα και ένα πιστόλι.

Δύο από τους θαμώνες αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να δεχτούν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι – Και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο

Όπως αναφέρεται στο cyprusnews.eu, οι δράστες έριξαν πυροβολισμούς στον αέρα αναγκάζοντας τους θαμώνες να ξαπλώσουν στο πάτωμα. Ακολούθως τους έκλεψαν χρυσαφικά, κινητά, λεφτά, κλειδιά οχημάτων και ρολόγια.

Δύο από τους θαμώνες αντέδρασαν και δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι από τους δράστες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ο ένας με κατάγματα στο κεφάλι και στη μύτη και ο άλλος με κατάγματα στο μέτωπο. Και οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Ακολούθως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ένας από τους θαμώνες θέλησε να τους ακολουθήσει και σε κάποια απόσταση εντόπισε τσάντα μέσα στην οποία υπήρχε μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για να διακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η άγρια ληστεία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024