Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: «Υγιής και ακμαίος» ο πρόεδρος Μπάιντεν, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση

ΗΠΑ: «Υγιής και ακμαίος» ο πρόεδρος Μπάιντεν, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση

Ο Τζο Μπάιντεν, ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, υποβλήθηκε στο ετήσιο προγραμματισμένο τσεκ-απ του, σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Μέριλαντ.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν (φωτογραφία, επάνω) είναι ένας υγιής, δραστήριος και ακμαίος 81χρονος, ο οποίος παραμένει ικανός να εκτελεί με επιτυχία τα καθήκοντά του» στην προεδρία των ΗΠΑ, αναφέρει στη γνωμάτευσή του ο αρχίατρος του Λευκού Οίκου, ο Κέβιν Ο’ Κόνορ, συνοψίζοντας την αναφορά του για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο αμερικανός πρόεδρος.

«Ολα είναι υπέροχα», λέει ο Μπάιντεν, αλλά η πλειονότητα των Αμερικανών ανησυχεί…

Ο 81χρονος Μπάιντεν, ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, υποβλήθηκε χθες Τετάρτη στο ετήσιο προγραμματισμένο τσεκ-απ του, σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Μέριλαντ, λίγους μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις οποίες φιλοδοξεί να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Σε μια εκδήλωση νωρίς χθες το απόγευμα, ο Μπάιντεν έκανε σήμα με τον αντίχειρα στους δημοσιογράφους και χαμογέλασε όταν τον ρώτησαν πώς πήγε η ιατρική εξέτασή του, λέγοντας: «όλα έχουν τελειώσει». «Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από πέρυσι», είπε, προσθέτοντας ότι «όλα είναι υπέροχα».

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σταθερά ότι η πλειονότητα των Αμερικανών ανησυχεί πως ο Μπάιντεν είναι πολύ γερασμένος για να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία και πιστεύουν ότι έχει παρακμάσει πνευματικά και σωματικά.

«Πολύ μεγάλος»

Μια δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Quinnipiac που δημοσιεύθηκε στις 21 Φεβρουαρίου έδειξε ότι το 67% των ψηφοφόρων πιστεύει ότι ο Μπάιντεν είναι «πολύ γερασμένος για να υπηρετήσει ουσιαστικά άλλη μια τετραετή θητεία ως πρόεδρος, ενώ το 62% είπε ότι δεν έχει τη «σωματική ικανότητα για να υπηρετήσει μια δεύτερη προεδρική θητεία» και το 62% είπε, επίσης, ότι δεν έχει την «πνευματική ικανότητα για να υπηρετήσει μια δεύτερη προεδρική θητεία»».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024