Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπάιντεν ξανασκόνταψε παρά την... αλλαγή της σκάλας του Air Force One

Ο Μπάιντεν ξανασκόνταψε παρά την… αλλαγή της σκάλας του Air Force One

Στα μισά της διαδρομής, ο πρόεδρος σκόνταψε ελαφρά σε ένα σκαλοπάτι.

Τι και αν η σκάλα του Air Force One έχει πλέον αλλάξει, ο Τζο Μπάιντεν απέφυγε οριακά την πλήρη διπλή πτώση από την σκάλα, την ώρα που ετοιμαζόταν το αεροσκάφος να αναχωρήσει για το Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, τα πλάνα από το παρ’ ολίγον ατύχημα έδειχναν τον Μπάιντεν να χαιρετά το προσωπικό του αμερικανικού στρατού στο κάτω μέρος της σκάλας πριν ξεκινήσει την ανάβασή του στην αεροπορική βάση Andrews, στο Md.

Καρέ καρέ το παρολίγον ατύχημα

Κατά την διάρκεια της ανάβασης και περίπου στα μισά της διαδρομής, ο πρόεδρος φαίνεται να σκοντάφτει ελαφρά σε ένα σκαλοπάτι. Ο Μπάιντεν έπιασε γρήγορα το κιγκλίδωμα για να σταθεροποιηθεί, αλλά αμέσως σκόνταψε και στο επόμενο σκαλοπάτι.

Όταν το βίντεο έγινε viral, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο το παρ’ ολίγον παραπάτημα, με αρκετούς συντηρητικούς να αμφισβητούν την υγεία του προέδρου.

Πώς το σχολίασαν οι Ρεπουμπλικάνοι

«Ο Μπάιντεν παραλίγο να σκοντάψει (δύο φορές) καθώς επιβιβάζεται στο Air Force One – παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τις κοντές σκάλες για να αποφύγει να σκοντάψει», έγραψε στο Twitter το RNC Research, το οποίο διαχειρίζεται η Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή.

«Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας τοποθετείται στο κάτω μέρος της σκάλας κάθε φορά που ο Μπάιντεν επιβιβάζεται ή αποβιβάζεται για να αποτρέψει αυτό ακριβώς το σενάριο να συμβεί. Ο Μπάιντεν δεν είναι καλά!»

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024