Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Λήξη συναγερμού για Τάισον

ΠΑΟΚ: Λήξη συναγερμού για Τάισον

Κανένα πρόβλημα με Τάισον, παρά το σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την χθεσινοβραδινή νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού (0-2) και στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις (29.02) στη Νέα Μεσημβρία, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπάμπα, Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και είναι ξανά στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Οι Μιχαηλίδης, Σάστρε και Τροστ – Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Τάισον, που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Την Παρασκευή (01.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

O ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και πέτυχε τον στόχο του. Επόμενη πρόκληση για τον Δικέφαλο η αναμέτρηση του «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία, σε μία πρόβα Play Offs, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας εξασφάλισε τη συμμετοχή της και μαθηματικά στην post season.Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, με την προετοιμασίας της να ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης (29.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.Οι Μπάμπα , Κοτάρσκι και Α.Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Μιχαηλίδης , Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Τάισον , που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία.Τέλος ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Την Παρασκευή (01.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024