Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε εγκληματική ενέργεια» – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της
Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της δημοφιλούς ηθοποιού.
- Γιατί δεν γίναμε Δανία του Νότου- Η χώρα με τους πιο χαρούμενους εργαζόμενους κάνει το αντίθετο απ’την Ελλάδα
- Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι αποχαιρετά τον Ντέιβιντ Λιντς: «Τον αγαπούσα τόσο πολύ»
- Πώς ο «Ρος» προκάλεσε το διαζύγιο του Ροντ Στιούαρτ; Ένα ανέκδοτο διασημοτήτων
- Φάμελλος: Καταθέτουμε τροπολογία για να επιστρέψει ο 13ος και ο 14ος μισθός στο Δημόσιο
Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.
Στο μεταξύ, έχει καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου, μέσα στο σπίτι της, καθώς και ένας ηθοποιός, ο οποίος βοηθούσε την αείμνηστη ηθοποιό σε διάφορες εργασίες και έχει λάβει ένα ποσό από τη διαθήκη.
«Δεν ξέρουμε τι έγινε, υπάρχουν πολλά ερωτήματα»
Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη».
«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει ποιο είναι το ασθενοφόρο που τη μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση», ανέφερε αρχικά.
«Αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βράδυ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις