Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το φρεάτιο ανήκει στη δομή, λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού - «Με κουτάλα ανασύρθηκε το έμβρυο»

Το φρεάτιο ανήκει στη δομή, λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού – «Με κουτάλα ανασύρθηκε το έμβρυο»

«Δεν είναι κεντρικό φρεάτιο δρόμου» ξεκαθαρίζει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας - Μαζί με χαρτιά και μωρομάντηλα ήρθε στην επιφάνεια η σορός του εμβρύου - Ο υπάλληλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους της δομής

Κι ενώ οι Αρχές ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση θρίλερ του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/02) από υπάλληλο συνεργείου αποφράξεων σε αποχετευτικό στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού περιγράφει πώς εντοπίστηκε η σορός του νεκρού εμβρύου.

Η συγκλονιστική περιγραφή

Η κ. Ελένη Μαμάη μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρει:

«Κληθήκαμε σαν εταιρεία για τον καθαρισμό του αγωγού. Δεν χρειάστηκε να μπει μικροκάμερα, αλλά καθώς υπήρχαν πολλά χαρτιά και μωρομάντηλα στον αγωγό, τα αφαίρεσε με μία κουτάλα που χρησιμοποιεί στην εργασιά του. Μαζί με τα μωρομάντηλα και τα χαρτιά, έφερε και το έμβρυο στην επιφάνεια. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι αυτό ήταν έμβρυο» ανέφερε αρχικά.

Οι υπεύθυνοι της δομής ανέλαβαν να παραλάβουν το έμβρυο με κάποια νοσηλεύτρια του χώρου

Συνέχισε εξηγώντας τι έκανε ο υπάλληλος όταν αντίκρισε την σορό του εμβρύου λέγοντας:

«Ο άνθρωπος μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έχει αντικρίσει του πήρε κάποιο χρόνο, ήταν σοκαριστικό. Ο υπάλληλος ήρθε κατ’ ευθείαν στην εταιρεία, πριν είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους της δομής οι οποίοι κατέβηκαν στο χώρο για να δουν τι έχει προκύψει. Οι ίδιοι ανέλαβαν να παραλάβουν το έμβρυο με κάποια νοσηλεύτρια του χώρου».

«Όταν ήρθε ο τεχνικός στην εταιρεία και με ενημέρωσε πριν την παρέμβαση της αστυνομίας είχαμε ενημερώσει την δομή και ρωτήσαμε εάν είχαν κάνει κάποια ενέργεια και εκείνοι. Δεν είχαν κάνει μέχρι εκείνη την ώρα. Μαζί φύγαμε για το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που θεβρούσαμε σωστό και για αυτό απευθυνθήκαμε στην Αστυνομία».

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας αναφέρθηκε και στην αντίδραση της αστυνομίας όταν ενημερώθηκε για το εύρημα. «Μας ρωτήσανε από πού έχουμε αυτή την πληροφορία αλλά δείξαμε το υλικό και ξεκίνησαν κατ’ ευθείαν οι διαδικασίες».

Αποκλειστικά στη δομή ανήκει το φρεάτιο

Σχετικά με το φρεάτιο στο οποίο ήταν μέσα η σορός του μωρού είπε: «Το φρεάτιο βρίσκεται σε έναν ακάλυπτο χώρο, δεν είναι κεντρικό φρεάτιο δρόμου, είναι μέσα στον χώρο της δομής. Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ανοίξει κάποιος το φρεάτιο για να ρίξει μέσα το έβρυο», ολοκλήρωσε η κ. Μαμάη τονίζοντας πως το έμβρυο προήλθε από το εσωτερικό της δομής.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024