Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Έτσι βρήκαμε νεκρή τη Μαίρη Χρονοπούλου, έλειπαν χρήματα και κοσμήματα» - Τι λέει ο δικηγόρος της

«Έτσι βρήκαμε νεκρή τη Μαίρη Χρονοπούλου, έλειπαν χρήματα και κοσμήματα» – Τι λέει ο δικηγόρος της

«Ο χώρος και ο τρόπος που συνέβη δεν δικαιολογεί τον θανάσιμο τραυματισμό» - Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει μόνο η οικιακή βοηθός της ηθοποιού, αναμένονται και οι καταθέσεις του νοσοκομειακού προσωπικού

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος που έχασε τη ζωή της η Μαίρης Χρονοπούλου καθώς ο δικηγόρος της περιγράφει το σκηνικό που αντίκρισαν όταν βρήκαν την ηθοποιό νεκρή μέσα στο σπίτι της, τονίζοντας πως ο χώρος και ο τρόπος που συνέβη δεν δικαιολογεί τον θανάσιμο τραυματισμό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης ο θάνατος ήταν «ξαφνικός και αδικαιολόγητος».

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια», περιγράφει ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι καταθέσεις και τα «εξαφανισμένα» χρήματα και κοσμήματα

«Όταν γύρισε ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», συμπληρώνει ο γνωστός δικηγόρος.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», υπογραμμίζει ο κύριος Χατζημιχάλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024