Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έτσι βρήκαμε νεκρή τη Μαίρη Χρονοπούλου, έλειπαν χρήματα και κοσμήματα» - Τι λέει ο δικηγόρος της

«Έτσι βρήκαμε νεκρή τη Μαίρη Χρονοπούλου, έλειπαν χρήματα και κοσμήματα» – Τι λέει ο δικηγόρος της

«Ο χώρος και ο τρόπος που συνέβη δεν δικαιολογεί τον θανάσιμο τραυματισμό» - Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει μόνο η οικιακή βοηθός της ηθοποιού, αναμένονται και οι καταθέσεις του νοσοκομειακού προσωπικού

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος που έχασε τη ζωή της η Μαίρης Χρονοπούλου καθώς ο δικηγόρος της περιγράφει το σκηνικό που αντίκρισαν όταν βρήκαν την ηθοποιό νεκρή μέσα στο σπίτι της, τονίζοντας πως ο χώρος και ο τρόπος που συνέβη δεν δικαιολογεί τον θανάσιμο τραυματισμό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης ο θάνατος ήταν «ξαφνικός και αδικαιολόγητος».

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια», περιγράφει ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι καταθέσεις και τα «εξαφανισμένα» χρήματα και κοσμήματα

«Όταν γύρισε ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», συμπληρώνει ο γνωστός δικηγόρος.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», υπογραμμίζει ο κύριος Χατζημιχάλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024