
Αποκάλυψη in: Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ για ψευτοδιαταγή που ζητά από ένστολους να στέκονται «σούζα» μπροστά σε συναδέλφους τους!
Παραποιημένο …σατιρικό έγγραφο της ΕΛΑΣ, οι διαμάχες των ένστολων κι οι αντιδράσεις των αξιωματικών.
Αναστάτωση προκαλεί στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ η …σατιρική παραποιημένη «διαταγή» -την οποία αποκαλύπτει το in – υποτίθεται ανώτερου αξιωματικού με την οποία ζητείται από ένστολους της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας κι ειδικούς φρουρούς να «στέκονται προσοχή» μπροστά στους αστυφύλακες!
Όπως και ότι «μόνο όταν ο αστυφύλακας αναφέρει την λέξη «ημιανάπαυση» οι αστυνομικοί των ΟΠΠΙ θα μπορούν να συνεχίσουν την υπηρεσία τους».
Αλλοίωση εγγράφων
Σε ένα δείγμα των προστριβών που υπάρχουν εντός των αρχών ασφαλείας μεταξύ ομάδων ένστολων που αλλοιώνουν επίσημα αστυνομικά έγγραφα τα οποία αναρτούν σε ομάδες διαδικτυακών αναζητήσεων αστυνομικών.
Με τη συγκεκριμένη… ψευτοδιαταγή επιχειρείται από ενστόλους να ειρωνευθούν την αναφερόμενη συμπεριφορά αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που υποτίθεται ότι υπογράφει το πλαστογραφημένο έγγραφο.
Στον εν λόγω αξιωματικό ορισμένοι αποδίδουν ότι –σύμφωνα με την γνώμη τους- «μιλάει προσβλητικά και υποτιμητικά στους αξιωματικούς και στους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς τμημάτων».
Καθώς κι ότι «ζητά συνεχώς την διάθεση αστυνομικών σε μέτρα, αμφισβητώντας τις ενημερώσεις διοικητών αστυνομικών τμημάτων ότι έχουν έλλειψη προσωπικού. Ακόμη ισχυρίζονται ότι ο εν λόγω υψηλόβαθμος αξιωματικός αδιαφορεί για τα ρεπό των αστυνομικών και ότι δεν θεωρεί τους ειδικούς φρουρούς, όπως και τους ένστολους, της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ως συναδέλφους του.
Με τον ίδιο τον ανώτερο αξιωματικό να απορρίπτει τους σχετικούς ισχυρισμούς και να απευθύνεται στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ (σ.σ οι επονομαζόμενοι «αδιάφθοροι») όπου κατάθεσε σχετική μήνυση και να ζητά τον εντοπισμό των αστυνομικών που πλαστογράφησαν την σχετική διαταγή.
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΠΑΣΟΚ: Θεσμικός «πόλεμος» από τον Ανδρουλάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση- Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή




