Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη in: Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ για ψευτοδιαταγή που ζητά από ένστολους να στέκονται «σούζα» μπροστά σε συναδέλφους τους!

Αποκάλυψη in: Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ για ψευτοδιαταγή που ζητά από ένστολους να στέκονται «σούζα» μπροστά σε συναδέλφους τους!

Παραποιημένο …σατιρικό έγγραφο της ΕΛΑΣ, οι διαμάχες των ένστολων κι οι αντιδράσεις των αξιωματικών.

Αναστάτωση προκαλεί στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ η …σατιρική παραποιημένη «διαταγή» -την οποία αποκαλύπτει το in – υποτίθεται ανώτερου αξιωματικού με την οποία ζητείται από ένστολους της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας κι ειδικούς φρουρούς να «στέκονται προσοχή» μπροστά στους αστυφύλακες!

Όπως και ότι «μόνο όταν ο αστυφύλακας αναφέρει την λέξη «ημιανάπαυση» οι αστυνομικοί των ΟΠΠΙ θα μπορούν να συνεχίσουν την υπηρεσία τους».

Αλλοίωση εγγράφων

Σε ένα δείγμα των προστριβών που υπάρχουν εντός των αρχών ασφαλείας μεταξύ ομάδων ένστολων που αλλοιώνουν επίσημα αστυνομικά έγγραφα τα οποία αναρτούν σε ομάδες διαδικτυακών αναζητήσεων αστυνομικών.

Με τη συγκεκριμένη… ψευτοδιαταγή επιχειρείται από ενστόλους να ειρωνευθούν την αναφερόμενη συμπεριφορά αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που υποτίθεται ότι υπογράφει το πλαστογραφημένο έγγραφο.

Στον εν λόγω αξιωματικό ορισμένοι αποδίδουν ότι –σύμφωνα με την γνώμη τους- «μιλάει προσβλητικά και υποτιμητικά στους αξιωματικούς και στους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς τμημάτων».

Καθώς κι ότι «ζητά συνεχώς την διάθεση αστυνομικών σε μέτρα, αμφισβητώντας τις ενημερώσεις διοικητών αστυνομικών τμημάτων ότι έχουν έλλειψη προσωπικού. Ακόμη ισχυρίζονται ότι ο εν λόγω υψηλόβαθμος αξιωματικός αδιαφορεί για τα ρεπό των αστυνομικών και ότι δεν θεωρεί τους ειδικούς φρουρούς, όπως και τους ένστολους, της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ως συναδέλφους του.

Με τον ίδιο τον ανώτερο αξιωματικό να απορρίπτει τους σχετικούς ισχυρισμούς και να απευθύνεται στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ (σ.σ οι επονομαζόμενοι «αδιάφθοροι») όπου κατάθεσε σχετική μήνυση και να ζητά τον εντοπισμό των αστυνομικών που πλαστογράφησαν την σχετική διαταγή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024