Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι τρέχει με την Κέιτ; Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποσύρθηκε τελευταία στιγμή από υποχρέωση για «προσωπικούς λόγους»

Τι τρέχει με την Κέιτ; Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποσύρθηκε τελευταία στιγμή από υποχρέωση για «προσωπικούς λόγους»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποσύρθηκε τελευταία στιγμή και δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε συγγνώμη.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μια απόφαση της τελευταίας στιγμής για «προσωπικούς λόγους».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κάστρο του Windsor, με την Καμίλα να ηγείται των μελών της βασιλικής οικογένειας απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του βασιλιά Καρόλου.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και δεν είναι γνωστό αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ζήτησε συγγνώμη για την απουσία του, ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον επέμεινε πως η Κέιτ Μίντλετον εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλά στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που πέθανε τον Ιανουάριο του 2023, ήταν νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον από την άλλη πλευρά θα παραμείνει μακριά από τα καθήκοντά της μέχρι και μετά το Πάσχα μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Στο μνημόσυνο έδωσαν το παρών ο πρίγκιπας Άντριου με τη Σάρα, τη δούκισσα του Γιορκ και τις κόρες του, την πριγκίπισσα Ευγενία και τη Βεατρίκη, επειδή θεωρήθηκε προσωπική οικογενειακή υπόθεση.

Ο Παύλος στον ρόλο του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Γίνεται κατανοητό πως ο δούκας της Υόρκης παρευρέθηκε στη λειτουργία ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είχε προσκληθεί από την ελληνική οικογένεια.

Ο Άντριου οδήγησε τα μέλης της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των Zara και Mike Tindall που έφτασαν στο παρεκκλήσι με πούλμαν.

Το τελευταίο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που έφτασε ήταν η Καμίλα, η οποία οδηγήθηκε από το κάστρο στο παρεκκλήσι του 15ου αιώνα.

Η σημερινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε προς τιμήν του στενού φίλου και δεύτερου εξαδέλφου του Καρόλου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχασε τη λειτουργία καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του για μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Ο Κάρολος, που διέμενε στο κάστρο του Windsor, έφυγε από την κατοικία του Berkshire κάποια στιγμή το πρωί.

Δεκάδες ξένοι βασιλιάδες ταξίδεψαν στο Windsor για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία, αλλά ο βασιλιάς Κάρολος δεν αναμένεται να τους συναντήσει ιδιωτικά.

Ήταν ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος, που παρενέβη για να δώσει την ανάγνωση στη θέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024