Νόιερ: «Πρέπει να νιώθουμε τύψεις…»
Ο Μάνουελ Νόιερ μίλησε για την εικόνα της Μπάγερν Μονάχου τη φετινή σεζόν και τη συνέχεια της χρονιάς.
Παραμένει η δυσαρέσκεια στην Μπάγερν Μονάχου για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τη Βαυαρία, όπως επιβεβαίωσε και η διοίκηση της πρωταθλήτριας της Γερμανίας.
Ο ίδιος δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί και θα δώσει τη μάχη στις υπόλοιπες αγωνιστικές πριν από το φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να έχει διαφορά οκτώ βαθμών από τους Βαυαρούς.
Ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Μπάγερν, Ολιβερ Νόιερ, μίλησε για το θέμα του προπονητή και οι δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση:
«Ολοι μας στην ομάδα πρέπει να νιώθουμε ενοχές για τον Τούχελ, για έναν από τους καλύτερους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν φταίει πάντα ο δάσκαλος όταν οι μαθητές δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που διδάσκονται… Ολοι μας έχουμε την ευθύνη που φεύγει από την ομάδα ένας κορυφαίος κόουτς.»
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442