
ΑΕΚ: «Μέσα» ο Λιβάι Γκαρσία, παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Λιβάι Γκαρσία συμμετείχε στην προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα με τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ αφού ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Ο φορ της Ένωσης προπονείται σε φουλ ρυθμούς από την Κυριακή και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το πιθανότερο είναι βέβαια ότι θα έρθει από τον πάγκο και θα ξεκινήσει βασικός στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η επιστροφή του είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή του. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ, που δέχτηκε μια κλωτσιά στη Λαμία, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο Μαροκινός είναι απόλυτα έτοιμος. Έτσι, κόντρα στον ΠΑΣ θα είναι εκτός ο Κάλενς που δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία αλλά και οι τραυματίες Ρότα, Μουκουντί, Ζίνι και Γκατσίνοβιτς.
Πόνσε: «Παίξαμε με έξυπνο τρόπο – Η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη»
Όσα είπε ο Πόνσε μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στη Λαμία. «Aντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους. Θέλαμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε με έξυπνο τρόπο. Η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη».
Σε πνευματικό επίπεδο πως είναι να «κυνηγούν» την ΑΕΚ; «Προφανώς όταν βρίσκεσαι στην πρώτη θέση είναι προνομιούχος θέση. Να συνεχίσουμε την ιδια ένταση και ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε όσο είμαστε σε αυτή τη θέση. Όλα αυτά απαιτούν δουλειά»
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις





