Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε και παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Ρίκι Ρούμπιο (vid)

Υπέγραψε και παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Ρίκι Ρούμπιο (vid)

Στην Μπαρτσελόνα και τυπικά πλέον ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Ο Ρίκι Ρούμπιο θα φορέσει ξανά την μπλαουγκράνα φανέλα μετά από 13 χρόνια στον μαγικό χώρο του NBA. Ήταν γνωστό ότι ο 33χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί και πάλι στην Μπαρτσελόνα, με την οποία πραγματοποιούσε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, κάτι που τελικά πήρε επίσημη μορφή σήμερα (26/2).

Ο Ισπανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ισπανίας και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την απόφαση που είχε πάρει πριν από περίπου ένα χρόνο, να αποσυρθεί για ένα διάστημα αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την ψυχική του υγεία.

Ο Ρίκι Ρούμπιο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του ντιλ, με τον Ρούμπιο πάντως να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου στο υπόλοιπο της σεζόν στους αγώνες της Ευρωλίγκας αφού έχει περάσει το χρονικό όριο των μεταγραφών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Ο Ρότζερ Γκριμάου και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με βοήθησαν να νιώσω άνετα που ήταν κάτι βασικό για εμένα. Επιστρέφω σε συνθήκες που είναι φυσιολογικές και χρειαζόμουν, μια ιδιαίτερη σύνδεση και ειλικρίνεια που μου πρόσφεραν» ανέφερε ο Ρούμπιο κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε ότι ο Ρούμπιο πέρασε από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γιούτα Τζαζ, Φοίνιξ Σανς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο ΝΒΑ, ενώ έχει πανηγυρίσει τρία χρυσά μετάλλια με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024