Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο πατέρας μου ήταν από την Αμμόχωστο, μεγάλωσα με ανοιχτό τραύμα»

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο πατέρας μου ήταν από την Αμμόχωστο, μεγάλωσα με ανοιχτό τραύμα»

Η ηθοποιός και η ιδιαίτερη σχέση της με την Κύπρο.

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ηλέκτρα», με την ίδια να αναφέρει στο MEGA πως πρόκειται για μία μικρή παραγωγή που αγαπήθηκε τόσο από το cast όσο και από τον κόσμο.

«Με δυσκόλεψε πάρα πολύ να πω «ναι» σε καθημερινή σειρά, γιατί είναι μία άλλη «πίστα» το καθημερινό».

Ο σύζυγός της Χρήστος Λούλης

Η Έμιλυ Κολιανδρή αποκάλυψε πως είδε μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, το πρώτο επεισόδιο της σειράς του MEGA «Famagusta».

«Ο Χρήστος δεν με αναγκάζει ποτέ να διαβάσω κάποιο κείμενο. Νιώθω μέχρι τώρα ότι κρατάει μία πάρα πολύ ωραία ισορροπία και το έχει καταφέρει με πολύ ωραίο μέτρο στο Famagusta. Ο μονόλογος της Δέσποινας Μπεμπεδέλη είναι μία στιγμή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση», είπε.

Το τραύμα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο – ο πατέρας της από την Αμμόχωστο

«Eίδαμε μαζί με τον Χρήστο το πρώτο επεισόδιο του «Famagusta» και συγκινήθηκα πολύ. Δεν έχω στο περιβάλλον μου κάποιον αγνοούμενο, αλλά έχω μεγαλώσει με αυτό το ανοιχτό τραύμα. Ο πατέρας μου ήταν από την Αμμόχωστο και θεωρώ ότι θα του άρεσε να
έβλεπε τη σειρά».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη πόλη στον κόσμο που είναι πόλη «φάντασμα». Έβλεπες τα σπίτια όπως τα άφησαν. Ο πατέρας μου ήθελε να πάμε να το επισκεφθούμε έστω και μία φορά. Τότε έπρεπε να υπογράψεις ένα χαρτί που αναγνώριζες ότι πας σε άλλο κράτος. Ήθελε να το δούμε και κάναμε όλη την περιοδεία, πήγαμε στην Αμμόχωστο, στην Κερύνεια… Είναι μία εμπειρία που θα τη θυμάμαι μία ζωή».

Το πρώτο της ραντεβού με τον Χρήστο Λούλη

«Δεν ήταν ακριβώς ραντεβού, αλλά ήταν ωραία. Ήμασταν σε πρόβες με τον Χρήστο. Υπήρχε η έλξη, το φλερτ, αλλά δεν μπορούσε να εξωτερικευτεί. Πήραμε το αμάξι του να βρούμε τσιγάρα και φτάσαμε μέχρι το Αιγάλεω μιλώντας. Ήταν σαν να μην ήθελα ποτέ να τελειώσει αυτή η στιγμή. Ήρθαμε πιο κοντά, φιληθήκαμε… Την θυμάμαι έντονα αυτή τη στιγμή».

Με ενοχλούν οι ρυτίδες

«Στη σειρά τους λέω ότι η κάμερα δεν χρειάζεται να είναι τόσο κοντά μετά από κάποια ηλικία. Με ενοχλούν οι ρυτίδες. Σε άλλες κυρίες τις θαυμάζω, κάθομαι και τις χαζεύω».

Η Έμιλυ Κολιανδρή ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της «Amalia melancholia», τις οποίες θα συνεχίσει το καλοκαίρι, ενώ τον Μάιο θα εμφανιστεί στην παράσταση «Και λέγε λέγε» της Λένας Κιτσοπούλου στο θέατρο Τέχνης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024