
Η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία της χρονιάς για την απόλυτη ανατροπή στη Λεωφόρο (vid)
Ο Μπιφουμά είχε την ευκαιρία να τελειώσει τον Παναθηναϊκό σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, αλλά κατάφερε να μην σκοράρει.
Η Κηφισιά πήρε βαθμό στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη, αν ο Μπιφουμά δεν έχανε την ευκαιρία της χρονιάς.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα και με τους «πράσινους» να είναι όλοι πάνω από τη σέντρα, η Κηφισιά έβγαλε μία απίστευτη αντεπίθεση.
Ο Μπιφουμά έφυγε ολομόναχος από το κέντρο, είχε και δύο συμπαίκτες δίπλα του για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά αποφάσισε να τελειώσει μόνος του τη φάση και νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Λοντίγκιν που βρήκε λίγο την μπάλα και της άλλαξε πορεία.
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]





