Νέο Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 14χρονου Δημήτρη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
Ο 14χρονος Δημήτρης που είχε εξαφανιστεί και για τον οποίο σήμανε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εντοπίστηκε και επέστρεψε σπίτι του.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 14χρονου Δημήτρη Σ. που είχε εξαφανιστεί το Σάββατο (24/2) από το Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και να εκδοθεί Missing Alert.
Τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων
Η περιπέτεια του ανήλικου σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έληξε την Κυριακή (25/2) δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο ανήλικος βρέθηκε από ευαισθητοποιημένους πολίτες, οι οποίοι τον αναγνώρισαν.
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ Σ., 14 ΕΤΩΝhttps://t.co/OTGFQiz1bz pic.twitter.com/jhkreI8pRt
— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) February 25, 2024
Ο Δημήτρης Σ. είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην οικογένειά του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Δημήτρη Σ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Missing Alert για την εξαφάνιση του 14χρονου
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το Missing alert που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Δημήτρης Σ. εξαφανίστηκε το Σάββατο (24/2) και ώρα 23:00 από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Δημήτρη Σ., την Κυριακή (25/2) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Φερεντσβάρος – Μέσα ο Κάτρης
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
