Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Famagusta: Ο Παύλος και η Ιφιγένεια περνούν μια νύχτα πάθους – Ακούστε πρώτοι το τραγούδι «Εξαιρείσαι»

Famagusta: Ο Παύλος και η Ιφιγένεια περνούν μια νύχτα πάθους – Ακούστε πρώτοι το τραγούδι «Εξαιρείσαι»

Ένα ακόμη πρωτότυπο τραγούδι έρχεται να ντύσει μια κομβική σκηνή της μεγάλης παραγωγής του MEGA, Famagusta, πολλαπλασιάζοντας τα συναισθήματα στους τηλεθεατές που παρακολουθούν πιστά τη σειρά.

Ένα ακόμη πρωτότυπο τραγούδι έρχεται να ντύσει μια κομβική σκηνή της μεγάλης παραγωγής του MEGA, Famagusta, πολλαπλασιάζοντας τα συναισθήματα στους τηλεθεατές που παρακολουθούν πιστά τη σειρά κάθε Κυριακή βράδυ.

Η ξεχωριστή σειρά μυθοπλασίας που πλέκει αριστοτεχνικά το χθες με το σήμερα, έχει χτίσει τις βάσεις της σε ένα ξεχωριστό σενάριο, ενώ όπως είναι γνωστό εμπνέεται από τα τραγικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής του ’74.

Ο τρίτος άξονας της Famagusta είναι χωρίς αμφιβολία το έμπειρο καστ πρωταγωνιστών που αποδέχτηκαν να ζωντανέψουν τους ήρωες στη μικρή οθόνη. Το όλο οικοδόμημα έρχεται να ενώσει μελωδικά η πρωτότυπη μουσική της σειράς, δια χειρός Χρίστου Στυλιανού.

Η μουσική και τα τραγούδια της σειράς Famagusta

Από την πρώτη στιγμή, η σειρά Famagusta και το τραγούδι των τίτλων «Δεν Ξεχνώ», προκάλεσαν αίσθηση και χάρισαν ένα ακόμη εξαιρετικό μουσικό κομμάτι, το τρίτο που ξεπηδά μέχρι στιγμής από τηλεοπτική σειρά. Πόσω μάλλον, όταν αυτό το ελπιδοφόρο και συνάμα μελαγχολικό τραγούδι με αναφορά στο διαχρονικό σύνθημα των Κυπρίων τραγουδήθηκε από την αξεπέραστη Μαρία Φαραντούρη.

Στα επόμενα επεισόδια, το ίδιο καλλιτεχνικό δίδυμο, ο Χρίστος Στυλιανού και η Ελένη Ζιώγα, εμπνεύστηκαν τον ήχο που συντροφεύει το love story της Χριστίνας και του Αντρέα. Με τη φωνή του Κώστα Τουρνά, το ερωτικό τραγούδι παρουσίασε τους σταθμούς στις σχέσεις του ζευγαριού που υποδύονται ο Γιάννης Μπέζος και η Κοραλία Καράντη, πριν την οδυνηρή απώλεια του πρωτότοκου γιου τους.

Ένα ακόμη ερωτικό τραγούδι για τη Famagusta

Απόψε το βράδυ στις 21:00, οι τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν μια ακόμη ιστορία αγάπης. Ο Παύλος προσπαθεί να κλείσει λογαριασμούς πριν το πρόωρο τέλος και η Ιφιγένεια θέλει να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του παιδιού της.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Σέκερη (εφόσον η τύχη του πρωτότοκου Μάικλ αγνοείται) βρέθηκε αντιμέτωπος με τα πάθη της πρώην συζύγου του, η οποία παραδόθηκε στον εθισμό της για το αλκοόλ. Η διάγνωση όμως του Παύλου τους έφερε πιο κοντά για χάρη του γιου τους, Αντρίκου, όπως παρακολουθήσαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς Famagusta. Η κατ’ ανάγκη συγκατοίκηση ξυπνά και πάλι τα συναισθήματα των δύο ηρώων.

Το βράδυ της Κυριακής, στο έκτο επεισόδιο της σειράς του MEGA, ο έρωτας του ζευγαριού – που υποδύονται στη μικρή οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου και η Βασιλική Τρουφάκου – αναζωπυρώνεται και ένα τραγούδι από την φωνή του Μπάμπη Στόκα έρχεται να πλαισιώσει την επανασύνδεση αυτή.

Με τίτλο «Εξαιρείσαι», το νέο τραγούδι που θα ακούσουμε αυτή τη φορά από την αισθαντική φωνή του Μπάμπη Στόκα περιγράφει το μεγαλείο της ανιδιοτελούς αγάπης, που ανοίγει χώρο για τη συγχώρεση και την άνευ όρων αποδοχή του άλλου.

Σε στίχους Ελένης Ζιώγα και μουσική Χρίστου Στυλιανού, το ερωτικό αυτό κομμάτι έρχεται να δεθεί απόλυτα με την επανένωση του Παύλου Σέκερη και της Ιφιγένειας Χαραλάμπους.

Παρακολουθήστε τη σκηνή της επανασύνδεσης, ντυμένη με το τραγούδι «Εξαιρείσαι» πριν την προβολή του έκτου επεισοδίου της σειράς Famagusta:

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού «Εξαιρείσαι»
Έλα όπως είσαι
Με όλα τα λάθη της ζωής σου
Tα μισά της αντοχής σου
Όπως είσαι

Έλα όπως είσαι
Με τη χαμένη δύναμή σου
Tην κομμένη αναπνοή σου
Όπως είσαι

Και μη με λυπηθείς
Και πεις πως ήρθες να κριθείς
Αυτόν που αθώωσε η αγάπη
Δεν καταδίκασε κανείς

Και μη κοιτάς γκρεμό
Γιατί είμαι πια μπροστά σου εγώ
Που έχω απ’ το ολόκληρο το κάτι
Κι αυτό το κάτι για να ζήσω είν’ αρκετό

Έλα όπως είσαι
Για τα κουράγια της ψυχής σου
Tη ματιά την καθαρή σου
Εξαιρείσαι
Κι αν τρέμει ακόμα η φωνή σου
Κι έχει πίκρα το φιλί σου
Εξαιρείσαι

Και μη με λυπηθείς
Και πεις πως ήρθες να κριθείς
Αυτόν που αθώωσε η αγάπη
Δεν καταδίκασε κανείς

Και μη κοιτάς γκρεμό
Γιατί είμαι πια μπροστά σου εγώ
Που έχω απ’ το ολόκληρο το κάτι
Κι αυτό το κάτι για να ζήσω είν’ αρκετό

Για τη ματιά την καθαρή σου
Εξαιρείσαι

Η σειρά Famagusta προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00, στο MEGA!

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024