Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρουντ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός

Ρουντ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Κάσπερ Ρουντ και ηττήθηκε με 2-0 σετ, μένοντας έτσι εκτός τελικού στο Λος Κάμπος.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) από τον Κάσπερ Ρουντ, μένοντας έτσι εκτός του τελικού στο τουρνουά του Λος Κάμπος.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κερδίσει την προηγούμενη σεζόν στο ίδιο μέρος, βλέποντας τον Νορβηγό να επικρατεί σε διάστημα 1 ώρας και 49 λεπτών.

Η έκβαση του ματς

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος δεν μπόρεσε να είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο θα ήθελε, με τους δύο τενίστες πάντως να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3. Σε εκείνο το σημείο τα λάθη που έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να κάνει το μπρέικ για το 4-3. Ο Νορβηγός υπερασπίστηκε το σερβίς του και έτσι έκανε το 1-0 χάρη στο 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό του, ειδικά στο σερβίς. Προβάδισμα δεν μπορούσε να πάρει κανένας. Ο Στέφανος προηγήθηκε με 5-4, έχοντας μάλιστα τρία σετ πόιντ, αλλά τρία διαδοχικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να κάνει το 5-5. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους στη συνέχεια και οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ με το 6-6. Εκεί ο Νορβηγός ήταν πιο ψύχραιμός και έφτασε στη νίκη με το 7-4.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024