Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) από τον Κάσπερ Ρουντ, μένοντας έτσι εκτός του τελικού στο τουρνουά του Λος Κάμπος.
Ο Έλληνας τενίστας έχασε έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κερδίσει την προηγούμενη σεζόν στο ίδιο μέρος, βλέποντας τον Νορβηγό να επικρατεί σε διάστημα 1 ώρας και 49 λεπτών.
Η έκβαση του ματς
Στο πρώτο σετ ο Στέφανος δεν μπόρεσε να είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο θα ήθελε, με τους δύο τενίστες πάντως να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3. Σε εκείνο το σημείο τα λάθη που έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να κάνει το μπρέικ για το 4-3. Ο Νορβηγός υπερασπίστηκε το σερβίς του και έτσι έκανε το 1-0 χάρη στο 6-4.
Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό του, ειδικά στο σερβίς. Προβάδισμα δεν μπορούσε να πάρει κανένας. Ο Στέφανος προηγήθηκε με 5-4, έχοντας μάλιστα τρία σετ πόιντ, αλλά τρία διαδοχικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να κάνει το 5-5. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους στη συνέχεια και οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ με το 6-6. Εκεί ο Νορβηγός ήταν πιο ψύχραιμός και έφτασε στη νίκη με το 7-4.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.