Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δυσκολεύτηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά πήρε το ντέρμπι με την Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0)

Δυσκολεύτηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά πήρε το ντέρμπι με την Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0)

Νίκη κορυφής για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League.

Μόνη πρώτη παραμένει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Οι παίκτες του Ιρλανδού τεχνικού Ρόμπι Κιν επικράτησαν με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά με γκολ του Φελίσιο Μίλσον στο 41ο λεπτό, για την 23η αγωνιστική.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρά πλέον 52 βαθμούς σε 23 ματς, την ώρα που η δεύτερη Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στο -3 (49β.) με αγώνα λιγότερο. Τρίτη στη βαθμολογία είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά, με 43 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις.

O Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 19:45 για τον πρώτο αγώνα, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία, στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα στις 14 Μαρτίου (22:00).

Η σύνθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μισπάτι, Σαμπορίτ, Μπάλταξα, Ναχμίας, Ρεβίβο, Μίλσον (82′ Κοέν), Κανισόφσκι, Φαν Όβερεμ (67΄ Πέρετς), Σαχάρ (82΄ Κάρτσεφ), Μαλέντε (82΄ Νταβίντα), Ζάχαβι (67΄ Τούργκεμαν).

Χωρίς κόσμο το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

Στην έδρα της Μπάτσκα Τοπόλα, που είναι στην επαρχία της Βοϊβοντίνα, θα συνεχίσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ το Conference League ταξίδι της. Οι Ισραηλινοί επιβεβαίωσαν τις προθέσεις τους στην UEFA και πλέον είναι οριστικό ότι στις 14 του Μάρτη (22:00) εκεί θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό.

Σε ένα σύγχρονο, μικρό γηπεδάκι το οποίο βεβαίως αυτή τη φορά οι Πειραιώτες θα το συναντήσουν δίχως κόσμο. Διότι το ματς με τη Μακάμπι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Και αυτό μοιάζει απίθανο να αλλάξει. Γιατί; Διότι οι Ισραηλινοί για να βγάλουν εισιτήρια θα πρέπει να πάρουν ειδική έγκριση από τη Σερβική Κυβέρνηση που ως τώρα δεν είναι ακριβώς… συνεργάσιμη σε μια τέτοια προοπτική. Και στο μπάσκετ (η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δηλώσει ως έδρα το Βελιγράδι) και στο ποδόσφαιρο όλα τα ματς γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.
Άρα θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι έτσι θα συμβεί και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Καλό ή κακό νέο; Προφανώς καλό αν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά η Μακάμπι χάνει το όποιο της πλεονέκτημα, να έχει έστω μια έδρα στα σύνορα της Σερβίας με την Ουγγαρία.

Λιγότερο καλό αν συνυπολογίσει κανείς την άποψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ότι δεν θέλει η ομάδα του να παίζει σε γήπεδα δίχως κόσμο –το αποκάλυψε πρόσφατα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ-. Φυσικά το καλό και το κακό στην προκειμένη περίπτωση έχουν συγκεκριμένο παρανομαστή. Την πρόκριση. Αν περάσει ο Ολυμπιακός όλα θα είναι καλά

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024