
Φως στο Τούνελ: «Πείτε στα παιδιά στη Νικολούλη να μην γίνει θέμα γιατί..» – Απειλές την ώρα της έρευνας
Την ώρα που το «Φως στο Τούνελ» ερευνούσε τη δράση του κυκλώματος εκμετάλλευσης ανηλίκων ένα τηλέφωνο ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα.
Με τη σκοτεινή υπόθεση του κυκλώματος εκμετάλλευσής ανήλικων ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η έρευνα που ξεκίνησε καθώς το κύκλωμα παγίδευσε και «εξαφάνισε» δύο μαθήτριες ενώ πηγαίναν στο σχολείο τους στην Καισαριανή.
Η μία μαθήτρια κατάφερε να ξεφύγει και να μιλήσει για τα όσα φρικτά βίωσε και έτσι άρχισε να ξεσκεπάζεται σιγά σιγά τη δράση του κυκλώματος. Μάλιστα την ώρα που το «Φως στο Τούνελ» ερευνούσε την εξαφάνιση της μαθήτριας και τις τελευταίες κινήσεις του κυκλώματος στην Καισαριανή στο δεύτερο εγκαταλελειμμένο σπίτι που υπέδειξε η μαθήτρια που είχε γυρίσει στην οικογένειά της, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα άλλαξε όλο το σκηνικό.
Άτομο που γνώριζε πολλά κάλεσε τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας Γιώργο Τσούκαλη και μάλιστα απείλησε τον δημοσιογράφο της εκπομπής. «Έχω βάλει θεούς και δαίμονες να ελευθερώσουν την κοπέλα», είπε αρχικά και στη συνέχεια αφού ο κ. Τσούκαλης τον ενημερώνει για την παρουσία του συνεργείου, αρχίζει να ξεστομίζει τις απειλές προς την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»:
«Πείτε στα παιδιά εκεί στη Νικολούλη να μην γίνει θέμα, τίποτα ντόρος και τέτοια γιατί δεν τους συμφέρει να βγουν απέναντί μου», είπε χαρακτηριστικά.
«Κάποιος κυνηγάει την κοπέλα για να τη σκοτώσει και την προστατεύουν»
Στη συνέχεια φάνηκε διαλλακτικός για να βοηθήσει να λήξει η περιπέτεια της μαθήτριας. «Κάποιος κυνηγάει την κοπέλα για να τη σκοτώσει και την προστατεύουν. Να περιμένουμε λίγο που θα καταλήξει αυτό που θα τελειώσει», λέει αργότερα σημειώνοντας πως η μαθήτρια «είναι μια χαρά».
«Μπορούσα να πω εγώ δεν βοηθάω, δεν με αφορά. Αν είναι στο χέρι μου τώρα θα πάει. Εγώ προσπαθώ. Δεν φοβάμαι άλλοι πρέπει να φοβούνται. Εμένα με απείλησαν αλλά ξέρω ποιοι είναι, γι’ αυτό λέω να μη γίνουν ιστορίες γιατί θα κλάψουν μανάδες», κατέληξε.
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη


